Önümüzdeki sezon maçlarını 42 bin kişilik yeni stadı Pakpen Arena'da oynayacak olan Kartal'ın kombine kart satışlarına ne zaman başlanacağı merak konusu olmuştu. Yönetimden yapılan açıklamaya göre stadyumda numaralandırma işlemleri tamamlandı ve kombineler hafta başından itibaren satışa çıkacak. 

REKOR BEKLENTİSİ

Torku Konyaspor'da ne kadar kombine satışı olacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda beklentinin bir hayli gerisinde olan bu rakam için yönetim bu sezon umutlu. Yeni stadın yeni bir hava katması beklenirken Mesut Bakkal hedefi 30 bin olarak koydu. Ancak Passolig kartı başvuru sayılarının beklenenden bir hayli az olması umutları kırıyor. Bilindiği gibi Passolig kartı olmayan kombine alamıyor. 

TARAFTAR HEYECANLI 

Öte yandan Torku Konyasporlu taraftar gruplarında ayrı bir heyecan yaşanıyor. Yapılan transferlerden bir hayli memnun olan taraftar grupları yeni stadyumun da etkisi ile üyelerine kombine alma çağrısında bulunuyor. Taraftar gruplarından kombine sayısının geçen yıllara göre daha fazla olması beklenirken bu konuda kilit nokta vatandaşların ilgi gösterip göstermeyeceği olacak. Avrupa standartlarındaki yeni stadyumda ailelerin rahatlıkla gelip maç izleyebileceği bir hava oluşturmak isteyen yönetim bunu başarabilirse maçlara olan ilgi bir hayli artacak. Yarından itibaren satışa çıkması beklenen kombinelerin 50 TL gibi uygun rakamlardan başlaması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim