Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da gelişmeler baş döndürüyor. Dün ani bir kararla teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolları ayıran Atiker Konyaspor’da gündem yeni hoca. Yönetim ilk aday olarak eski teknik direktörleri Aykut Kocaman’ı belirlerken, deneyimli teknik adama resmi teklif götürülecek. Aykut Kocaman’ın teklifi kabul etmesi durumunda üçüncü Aykut Kocaman dönemi resmen başlayacak. 

TARAFTARDA KOCAMAN HEYECAN

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılması ve Aykut Kocaman iddialarının güç kazanmasının ardından taraftar aşka geldi. Sosyal medyayı adeta yakan yeşil beyazlı renklere gönül verenler, Aykut Kocaman için kampanya başlattı. 

Eski teknik direktörlerine sevgilerini ortaya koyan taraftarlar, Kocaman’ı takımın başında görmek istediklerini belirtti.

3. AYKUT KOCAMAN DÖNEMİ

Daha önce 2 kez Konyaspor’u çalıştıran Aykut Kocaman, Anadolu Kartalı’nı tarihin en büyük başarılarına taşımıştı. İlk döneminde Süper Lig’deki en başarılı sezonlara imza atan Aykut Kocaman, 204 yılındaki gelişinde ise adeta tarih yazmıştı. Konyaspor’u Süper Lig üçüncülüğü ve Türkiye Kupası şampiyonluğuna taşıyan Kocaman, camianın gönlünde taht kurmuştu.

2022 HAZIRLIKLARI MI?

Konyaspor yönetiminin ani bir şekilde Rıza Çalımbay’ı göndermesi ve Aykut Kocaman iddiaları 100. Yıl hedefini gündeme getirdi. 2022 yılında Süper Lig’de şampiyonluk hayali kuran Konyaspor yönetiminin bu planlama dahilinde böyle bir karar almış olabileceği konuşuluyor. Aykut Kocaman ile uzun dönemlik bir planlama yapan yönetimin nihai hedefinin 100. Yılda şampiyonluk olduğu gelen bilgiler arasında.

EN GEÇ YARIN

Teknik direktör hedefi olarak Aykut Kocaman’ı belirleyen Konyaspor, en geç Çarşamba gününe kadar resmi sözleşmeyi imzalatmayı umuyor. Takımın milli arayı Aykut Kocaman ile geçirmesini isteyen yönetim elini çabuk tutacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim