Maçın ardından konuşan Kocaman, “Konjonktür açısından bakarsak fena bir oyun olmadı. Kasımpaşa antrenör değişikliklerinden sonra doğal olarak ortaya çıkan enerji artışı, bir adım daha gayret gösterme hali ile mücadele edecekti. Zaten ofansif gücü son derece yüksek bir takım. Bu durum bizim için oyun içinde çzömemiz gereken problemlerden bir tanesiydi. Bizim açımızdan bakıldığında da, sezonun sonu gelmiş, biraz uzak bir ihtimal olsa da beşincilik şansı var. Burdan da kazanarak gitmek lazım bunun için tabi. İki takım da hem ligin durumundan hem de kendi durumlarından dolayı kendilerince kazanmak için her şeyi yaptılar” dedi.

KONTROLÜ ELE ALDIK

İlk yarı oynanan futbol için olumlu ifadeler kullanan Aykut Kocaman, “Kasımpaşa çok kolay kaleye gelebilen bir takım. Bugün de çok etkili hücum girişimleri yaptılar. Her ne kadar bunların pek çoğu bireysel becerilerle olsa da bu anlamda da önemli hamleler yaptılar. Daha çok son vuruşlarda sıkıntı çektiler. Bizim açımızdan da ilk yarıda kendi oyun felsefemizi sahaya yerleştirdikten sonra önemli şanslar yakaladık. Önce kontrolü ele aldık ardından etkili ataklar yaptık. Öne de geçmeyi başardık” ifadelerini kullandı. 

1 PUAN 1 PUANDIR

İkici yarı oyunun kontrolünün rakibe geçtiği belirten deneyimli teknik adam, “İkinci yarıda yine ortalarla ve driplinglerle geleceklerdi ve bunu engellemenin yolu pas trafiğimizi artırmaktı. Bunu başardık. Ancak topun kontrolü bizde olmasına rağmen oyunun kontrolü Kasımpaşa’daydı. Daha etkili pozisyonlara girdiler. Biz ise ceza sahası çevresine doğru paslarla getirdiğimiz topları cezasahası içindeki oyuncularımız ile buluşturmayı başaramadık. Onlar da doğr bir şekilde getirdikleri pozisyonları kaleye gönderme konusunda sıkıntı çekti. Maç böyle geçti. Seyredenler için oyun fena değildiç Sonuçta 1 puan 1 puandır” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim