Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, hafta sonu Galatasaray'la yapacakları maça ilişkin, "Galatasaray maçında tabiri caizse korakor, kıran kırana bir mücadele olacak." dedi. Maçta cezaları nedeniyle taraftarlarının tribünde yer almayacağını hatırlatan Yılmaz, "Galatasaray seyircisi stada girecek. Biz, kendi seyircimizin olmadığı bir yerde başka takımın seyircisinin gelmesini yanlış buluyoruz. Bununla ilgili daha önce başvurularımız olmuştu. Olumsuz yanıt aldık." diye konuştu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Ali Çamdalı'nın da affedilmesiyle takımda daha güçlü çalışmalar oldu. Çalışmalara baktığımızda arkadaşlarımızın üst seviyede olduğunu görüyoruz. Geçmiş yıllardaki başarılarımız hep yardımlaşma, arkadaşlık ve bütünleşmeyle oldu. Şu anda aynı şekilde çalışıyoruz. Epey ileri seviyeye geldik, diyebiliriz. Birkaç maç sonra istediğimiz seviyelerde olacağız, diye düşünüyorum. Galatasaray maçında galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray maçında tabiri caizse korakor, kıran kırana bir mücadele olacak."

ALİ ÇAMDALI MUTLULUĞU

Atiker Konyaspor’da kadro dışı bırakıldıktan sonra milli ara öncesinde takıma geri dönen Ali Çamdalı mutluluğu yaşanıyor. Kaptan Çamdalı’nın dönüşünü oyuncu grubu büyük memnuniyetle karşılarken, Galatasaray maçı öncesinde takımın kenetlenmiş hali dikkat çekiyor. 

Oyuncuların moral durumu teknik heyeti de memnun etti. Galatasaray maçı hazırlıkları boyunca oyuncuların bir hayli istekli ve moralli olması nedeniyle camianın maçtan beklentisi de bir hayli yüksek.

HEDEF 2’DE 2

Konyaspor Galatasaray maçı ile birlikte çok kritik bir maç periyoduna girecek. Özellikle ligdeki konumunu belirleyecek olan Galatasaray ve Avrupa Ligi’ndeki gruptan çıkma hedefini etkileyecek olan Salzburg maçlarına büyük önem veren Anadolu Kartalı bu 2 maçtan da galibiyetle ayrılması durumunda, sıkıntılı başladığı sezonda iyi bir noktaya gelecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim