Haber: Yunus Altınbeyaz

Spor Toto Süper Lig'de 2. yarı dün oynanan karşılaşmayla başladı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor bugün evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma, Konya Büyükşehir Beledilesi Arena Stadı'nda oynanacak. Maçı Mete Kalkavan yönetirken, Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka.

ZİRVEYE DERİNDEN ETKİLEYECEK

Bugün oynanacak Atiker Konyaspor Galatasaray maçı zirve yarışını derinden etkileyecek. İlk yarının son maçında Akhisar Belediyespor'a mağlup olarak zirveden uzaklaşan temsilcimiz Atiker Konyaspor yeniden üst sıralara tırmanmak için kazanmak isterken, sarı kırmızılılar ise zirve takipini sürdürme peşinde. Ligde geride kalan 16 haftada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 33 puan toplayan sarı-kırmızılılar, 3. sırada yer alırken, yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle topladığı 24 puanla 7. sırada bulunuyor.

GALATASARAY SENDROMU SON BULACAK

Bugün oynanacak zorlu maç öncesi Konyaspor camiası bir hayli umutlu. Tarihinde Galatasaray'ı sadece 2 kez yenebilen ve 19 maçtır kazanamayan yeşil beyazlılar, güçlü rakibine karşı son dönemde farklı mağlubiyetler almıştı. Rakibinin en kötü döneminde bile mağlubiyetten kurtulamayan yeşil beyazlılar bu sendroma sün vermek istiyor. Şartlar ise tarihin akışını tersine çevirmeyi planlayan Anadolu Kartal'ının tam istediği şekilde. Rakipte pek çok oyuncu ya sakat ya da cezalı.

KOCAMAN'IN İMHA PLANI HAZIR

İkinci yarıya bir hayli coşkulu hazırlanan Atiker Konyaspor'da Galatasaray'ı imha planı hazır. Dolu tribünler önünde arzulu ve istekli bir futbol ortaya koyacak olan Konyaspor, rakibinin eksiklerinden yararlanacak. Özellikle kaleci Muslera'nın oynaması durumunda rakibini cepheden bombalayacak olan Kocaman'ın öğrencileri, kırık parmakla oynayacak olan rakip kalecinin zaafından yararlanmaya çalışacak. 

Editör: TE Bilişim