Meram Belediyesporlu Muzaffer Karabulut, Abdullah Beserek, Sabriye Gür, Bilal Alp ve Sudenaz İlisulu aldıkları derecelerle Konya’ya gurur yaşattı.

MERAM 5 MADALYA KAZANDI

Meram Belediyesporlu sporcular, yurtiçinde ve yurtdışındaki müsabakalarda gösterdikleri başarılarla göz dolduruyorlar. Elazığ’da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda ringe çıkan Muzaffer Karabulut ve Abdullah Eserek 1.’lik kürsüsüne çıkarken farklı kategorilerde Sabriye Gür 2.’lik, Sudenaz İlisulu ve Bilal Alp 3.’lük madalyası almaya hak kazandı. Meram Belediyesporlu Serdar Çınar ise ülkemizi Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek. 

“SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ DESTEK DEVAM EDECEK”

Sporcuların gösterdikleri başarılarla gururlanmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram Belediyesi olarak Meram Belediyesporumuza verdiğimiz desteğin karşılığını almak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hem şehrimizi hem de ülkemizi farklı branşlarda temsil eden sporcularımız aldıkları derecelerle gurur kaynağımız haline geldi. Ben hocalarımıza, sporcularımızı ve ailelerini kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum. Meram Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya verdiğimiz destek artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.  

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim