Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak. 

Bu sezon ligde istediği performansı sergileyemeyen ve düşme hattına kadar gerileyen Konya Anadolu Selçukluspor yarın evinde ligin güçlü takımlarından Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalı ilk yarının son maçında rakibini mağlup ederek devreye moralli girmek istiyor.

ANADOLU HEDEFE KİLİTLENDİ

Bugün evinde Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Anadolu'da moraller yerinde. Geçtiğimiz haftalarda futbolcuların alacaklarını tahsil edemedikleri bahanesi ile bazı futbolcuların antrenmana çıkmaması nedeniyle takımda bozulan hava yeniden olumluya dönmüş durumda. Anadolu Selçuklusporlu futbolcular bugünkü maçı kazanarak devre arasında gönderilecek isimlerden olmamaya çalışacak.

GÜMÜŞHANE'DEN BAŞARILI PERFORMANS

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor'un Pazar günü evinde ağırlayacağı Gümüşhanespor ligin yeni ekiplerinden olmasına rağmen ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor. Ligde 23 puanla 6. Sırada bulunan Gümüşhanespor dış sahalarda kolay teslim olmaması ile tanınıyor. Takım bu haftaya kadar oynadığı 8 deplasman maçında 3 kez galip gelirken 3 kez de berabere kaldı. Karadeniz temsilcisinin deplasmanda bileği ise 2 kez bükülebildi. Deplasmanlarda şimdiye kadar 6 gol atabilen Gümüşhanespor kalesinde de 6 gol gördü. 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi alan kırmızı beyazlılar 23 puan ile ligin 6. Sırasında yer alıyor. Bu 23 puan'ın 12'sini deplasmanlarda toplayan Karadeniz temsilcisi geçen hafta evinde ağırladığı Dardanelspor'u 2 gol ile geçmeyi başardı. 2 haftadır yenilmeyen Gümüşhanespor bu serisini Anadolu Selçukluspor maçında da sürdürmeyi planlıyor.

SPOR SERVİSİ

Muhtemel 11: Deniz, Fikret, Can, Volkan, Ahmet Önay, Serhat, Ramazan, Gökay, Vedat, Emre Köksal, Yaser

S TAKIMLAR O G B M A Y P

6.GÜMÜŞHANESPOR 16 6 5 5 13 12 23

16. A. SELÇUKLUSPOR 16 3 5 8 12 19 14

Editör: TE Bilişim