Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 16.haftasında yarın sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Ligde son haftalarda istediği oyunu sahaya yansıtamayan Yeşil-Beyazlı ekip Tarsus İdman Yurdu maçını kazanarak morallenmek istiyor. Ligde ilk devrenin sona ermesine 4 maçın kalmasıyla birlikte zorlu ekiplerle karşı karşıya gelecek olan Karatay Termal 1922 Konyaspor bu süreci en az hasarla kapatmanın peşinde. Şu ana kadar ligde sakatlıklardan ve Kovid-19’dan dolayı hiçbir maça tam kadro çıkamayan Yavru Kartal, Eyüpspor karşılaşmasına da bir hayli eksik ile çıkacak. Yeşil-Beyazlılarda Mücahit Atalay, Celal Hanalp, Doğan Can Gölpek ve Ege Özkayımoğlu sakatlıklarından dolayı maçta forma giyemeyecekken, İsmail Güven ise sarı kart cezalısı olduğu için takımını yalnız bırakacak.

BİR TÜRLÜ TAM KADRO OLAMADIK

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Erol Mıngır, “Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında 4 futbolcumuz Celal Hanalp, Doğan Can Gölpek, Mücahit Atalay ve Ege Özkayımoğlu sakatlandığından dolayı oynayamayacak. Yapılan araştırmalarda Kovid-19’dan çıkan futbolcularda sakatlığa daha sık rastlanıyormuş biz de bunun sıkıntısını çekiyoruz. İsmail güven sarı kart cezalısından dolayı oynayamayacak. En önemli 5 futbolcumuz bizimle beraber olamayacak. Adem Eren Kabak Eyüpspor maçında bir darbe almıştı ancak son antrenmanlarda bizimle beraber çalıştı. Bir sıkıntı olmazsa Tarsus maçında bizimle birlikte olacak. Sezon başından beri bir taraftan sakatlıklarla bir taraftan da Kovid-19 ile mücadele veriyoruz. Bir türlü tam kadro olamadık.” dedi.

GENİŞ BİR KADROYA SAHİPLER

Yarın oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasına yönelik açıklamalarda bulunan Karatay Termal 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Erol Mıngır, “Çok tecrübeli futbolcuları var. Kadro olarak kaliteli isimlere sahipler ve geniş bir kadroları var. Diri ve iyi bir takımla oynayacağız. Kupa karşılaşmasında oynadıkları Beşiktaş maçında 5 as oyuncularını da oynatmadılar. Kazanmak için oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

EN AZ KAYIPLA ATLATMAK İSTİYORUZ

İlk yarıda oynanacak olan 4 maç hakkında da açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, “Sakatlarımız sonraki maçlara yetiştirirsek çok iyi olacak. 1 haftada 3 maç yapacağız. Bu süreç bizim için zorlu olacak. Sakat futbolcularımız için durumlarının çok çok iyi olduğunu söyleyemem. Ancak elimizdeki kadro ile en iyi performansımızı sahaya yansıtmaya çalışacağız. Gönül ister ki bu maçları kazanalım ama futbol bu ve önemli oyuncularımız eksik, elimizden geleni yapacağız. İlk yarının son 4 maçından en az kayıpla ayrılmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İLHAN ATLI

Editör: TE Bilişim