Zorlu karşılaşma Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak. Mavi beyazlılar bu maçı kazanarak Play – Off maçları öncesi moral kazanmak istiyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, 32.hafta karşılaşmasında İstanbulspor Beylikdüzü’nü konuk ediyor. Pazar günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda  oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Tahsin Kuzu, Egemen Ercan ve Özgün Ergün hakem üçlüsü yönetecek. Ligde oynadığı son üç karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Selçuklu Kartalları, bu hafta sahasında oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor. Normal sezonun bitimine üç hafta kala kayıp yaşamak istemeyen Mavi-Beyazlılar Play-Off’a üst sıralardan girmeyi hedefliyor. Ligde oynadığı 31 karşılaşmada 21 galibiyet, 10 mağlubiyet alan temsilcimiz 52 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Konuk ekip İstanbulspor ise 46 puanla ligde 9.sırada bulunuyor. 0-14 yaş grubu çocukların ücretsiz izleyebileceği karşılaşmanın bilet fiyatları ise 5 TL olarak açıklandı.

FIRAT TÖZ: TARAFTARLARIMIZIN 

DESTEĞİ İLE DAHA POZİTİF OYNUYORUZ

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı’nın genç oyuncularından Fırat Töz hafta sonu oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Töz, “Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Şimdi önümüzde 3 maç kaldı normal sezonda. Bu hafta İstanbulspor ile karşılaşacağız. Onlarda iyi performans gösteren bir takım ancak bizde evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Evimizde oynayacağımız iki maçta da taraftarımızdan destek istiyoruz, Çünkü onlarla birlikte sahada daha enerjik ve daha pozitif bir basketbol oynuyoruz. Bizde elimizden geleni yaparak hem galibiyet almak hem de Play-Off’a daha hazır bir şekilde gireceğiz inşallah” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim