Yarı final ilk maçında Afyon Belediyesi’ni yenen mavi beyazlılar, rakibi ile ikinci maçına çıkacak. Karşılaşmada bugün Afyon Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve 18.00’de başlayacak

Türkiye Basketbol Ligi Play - Off çeyrek finalin serisinde Bandırma Kırmızı’yı 2-1 ile geçen Selçuklu Belediyespor, yarı finalde Afyon Belediyesi ile eşleşti ve seride ilk maçını 82-87 kazanarak önemli bir avantaj elde etti. Zorlu rakibine karşı iki maçına çıkacak olan mavi beyazlılar, bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak turu iç sahada oynayacağı karşılaşmalara bırakmak istiyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan temsilcimizin Başantrenörü Serkan Erdoğan, bu önemli maçta sert savunma ile rakibini durdurmak istediklerini ifade etti.

KAZANIRSA BÜYÜK AVANTAJ YAKALAYACAK

Play – Off yarı final serisinin ilk maçında Afyon Belediyesi’ni deplasmanda mağlup eden Selçuklu Belediyespor, bugün oynanacak olan ikinci maçı da kazanarak turu iç sahada oynanacak olan karşılaşmalara bırakmak istiyor. Play – Off yarı final serisinde Selçuklu Belediyespor ile Afyon Belediyesi arasında 3 kez galibiyet alan takım bir üst tura yükselecek. İlk maçı kazanan temsilcimiz bugünkü mücadeleyi kazanması halinde iç sahada oynayacağı maçlarda bir galibiyet yeterli olacak. 

‘SERT SAVUNMA YAPACAĞIZ’

Temsilcimiz Selçuklu Belediyespor’un Başantrenörü Serkan Erdoğan, Afyon Belediyesi ile oynanacak olan Play – Off yarı final ikinci maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Oyuncularının ilk maçta çok iyi mücadele ettiğini belirten Başantrenör Serkan Erdoğan, “İlk maçta iyi basketbol oynadık. Hücumda iyiydik ancak savunmada istediğimiz düzeyde değildik. Seride sadece 1-0 öne geçtik ve 2 maç daha kazanmamız lazım. Sevinmek için hiç vakit yok. Bugün aynı ciddiyetle ve bu maçtan çok daha zor bir maça çıkacağız. Bu seviyede savunma yaparsak Afyon çok tehlikeli bir takım. Savunmamızı biraz daha sertleştirip, rakibi 75’li sayılarda tutarsak seride bir şansımız olur” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim