Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Galatasaray’ın evinde Bursaspor’u ağırlayacağı günün diğer maçında temsilcimiz Aitker Konyaspor, Akhisarspor’a konuk olacak. Yeşil beyazlıların zorlu karşılaşması saat 20.00’de başlayacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak maçı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar yaparken, maçın dördüncü hakemi Ali Şansalan olacak.

ALT SIRALARA VEDA MAÇI

Teleset Mobilya Akhisarspor maçı Atiker Konyaspor için kritik öneme sahip. Sezon başından beri düşme hattından bir türlü çıkamayan yeşil beyazlılar, Ege temsilcisini deplasmanda mağlup ederek rahat bir nefes almak istiyor. Son 2 haftadaki maçını kazanarak rahatlayan Manisa ekibini ilk yarıda da mağlup eden Anadolu Kartalı rahat bir nefes almış ve lige tutunmuştu. 

Zorlu maçta Petar Filipovic sarı kart cezası, Ferhat Öztorun, Mustapha Yatabare ve Abdou Razack Traore ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

10. KARŞILAŞMA

Atiker Konyaspor ile Akhisarspor arasında oynanacak bugünkü maç iki takım arasındaki 10. karşılaşma olacak. Daha önce tarihlerinde 9 kez karşılaşan iki takım arasında üstün olan Konyaspor. Rakibini 4 kez mağlup etmeyi başaran yeşil beyazlılar, 3 kez de mağlup oldu. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı.

MUHTEMEL 11

Atiker Konyaspor’da cezalı olan Filipovic’in yerine kimin oynayacağı merak konusu oldu. Ali Turan’ın yanında Selim ya da Moke’nin oynaması beklenirken, Özdilek’in bu kararı bütün takımın sistemini de değiştirecek.

Muhtemel 11: Serkan, Skubic, Ali Turan, Moke, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Mehdi, Milosevic, Eto’o, Amir, Jahovic…

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim