Ligin ilk yarısında elinden kaçırdığı rakibi karşısında rövanşsı almak isteyen Yeşil-Beyazlı temsilcimiz saat 20:00'de sahne alacak. Zorlu karşılaşma Ankara Osmanlı Stadyumu'nda oynanırken, düdük Mustafa Kamil Abitoğlu'nun elinde olacak

Haftayı Gençlerbirliği galibiyeti ile geride bırakan ve 2 haftalık suskunluğuna son veren Konyaspor, 32.hafta karşılaşmasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'a konuk oluyor. Ankara Osmanlı Stayumu'nda oynanacak olan zorlu karşılaşmada temsilcimizin tek hedefi puan ya da puanlar. Bugün saat 20:00'de başlayacak olan bu kritik karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.  Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Adil Sinem yaparken, müsabakanın dördüncü hakemi ise Erbay Aldemir. Serkan Tokat ve Erkan Engin ise maçta 5.ve 6.hakem olarak sahadaki yerini alacak.

Mersin ve Galatasaray deplasmanlarında aldığı mağlubiyetlerin ardından geçen hafta içi, iç sahada Gençlerbirliği'ni mağlup ederek, moral bulan Konyaspor, çıkışına Beşiktaş karşısında da devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Hafta boyunca çalışmaları yapan ve bu zorlu karşılaşmaya hazırlanan temsilcimiz, 32.haftanın kapanışını istediği şekilde yapmak istiyor.

MARİCA YOK, FELGUEİRAS BELLİ DEĞİL

Bugün oynanacak zorlu karşılaşma öncesi Yeşil-Beyazlı temsilcimizde eksik isimler geri dönmüş durumda. Saat 20:00'de başlayacak kritik karşılaşma öncesi Konyaspor'da tek eksik isim bulunuyor. Sakatlığı nedeni ile haftalardır formasından uzak kalan Rumen oyuncu Marica, bugünkü karşılaşmada da forma giyemeyecek. Diğer taraftan sakatlığını atlatan ve hafta içinde yapılan antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan Felgueiras, durumu ise bugün belli olacak.

KART CEZALILARI DÖNDÜ

Deplasmanda oynanan 30.hafta karşılaşmasında gördükleri sarı kartlar nedeni ile cezalı duruma düşen ve iç sahadan oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyen isimler Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özer, bugünkü zorlu karşılaşmada yer alabilecek. 

DEFANS HATTI KENDİNE GELİYOR

Yaşanan sakatlıklar ve cezalılar nedeni ile son haftalarda iyi bir grafik çizen defans hattını bozmak zorunda kalan Aykut Kocaman, lejyonerlerine kavuşuyor. 7 haftalık yenilmezlik serisinde Ali Turan ile iyi işler çıkaran Vukoviç ile sarı kart cezasını tamamlayan Ali Turan, bugünkü karşılaşmada forma giyebilecek. Aykut Kocaman, son hafta karşılaşmasında yaşanan sakatlıklar ve cezalılar nedeni ile savunma hattını Kokaloviç - Volkan Fındıklı ikilisi ile kurmuştu.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim