Torku Konyaspor Denizli’de.. Ligdeson hafta iç sahada Rizespor’a ve hafta içerisinde de Nazilli Belediyespor’ayenilerek kupaya veda eden ve çıkış arayan Kartallar, Cumartesi akşamıoynayacakları zor maç için dün Denizli’ye giderek kampa girdiler.

PTT 1. ligde, geride kalan 9 maçta3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Torku Konyaspor, Adana Demirspor veBolu deplasmanlarında aldığı galibiyetleri Denizli karşısında da sürdürmeyiamaçlıyor. Denizli maçının Konya’daki hazırlıklarını dün sabah yaptıklarıantrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, öğle yemeğinden sonra Denizli’yegittiler.. Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün Denizli’de gerçekleştirilecek ter idmanıylatamamlanacak.

Torku Konyaspor’da, yönetici veteknik adamlar, Denizli maçı için galibiyette birleşti.. Bu maçı kazanarak yenibir çıkış yakalamayı hedeflediklerini belirten teknik direktör Hüsnü Özkara,“zor maç ama kazanmamamız için bir neden yok. İyi bir kadroya sahibiz.Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Takım olarak her geçen hafta daha iyiyegidiyoruz. Zirve yarışını sürdürebilmemiz için Denizli deplasmanından 3 puanladönmemiz gerekmekte” diye konuştu.  TorkuKonyaspor arazsında Cumartesi akşamı oynanacak maç öncesi, yeşil-beyazlılar 12puanla 11. sırada, ev sahibi Denizlispor ise 11 puanla 13. sırada yer almakta.

YÖNETİMUMUTLU

Yarındeplasmanda oynanacak olan Denizliszpor maçının hazırlıklarını dün tamamlayanKonyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmüyor. Yeşil-beyazlı ekibinhem Rizespor hem de kupada Nazilli Belediyespor'a yenilmesi büyük üzüntüylekarşılanmıştı. Özellikle Rizespor yenilgisini unutmak isteyen yeşil-beyazlıtemsilcimizin tek düşüncesi Denizlispor'u yenerek, Rize yenilgilisiniunutturmak olacak. Konyaspor yönetimi tarafından, yarın oynanacak olanDenizlispor maçına galibiyet için çıkılacağını, bunun için de hem teknik ekibehem de oyunculara güvenildiği açıklandı. Rizespor maçında iyi futboloynamalarına karşın haketmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Konyasporluyöneticiler, “Rizespor maçını geride bıraktık, çünkü önümüzde önemli bir Denizlispormaçı var. Bu maçı kazanmak için herkes elinden gelen gayreti gösterecektir. Buanlamda hem teknik adamlara hem de oyuncularımıza sonuna kadar güveniyor veonların Rize yenilgisini bu maçtan kazanacakları 3 puanla telafi edeceklerineyürekten inanıyoruz” dediler.

 

DENİZLİ-KONYASPORMAÇI METE KALKAVAN'IN

PTT 1. Lig’de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemlerbelli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'un deplasmanda karşıkarşıya geleceği Denzlispor maçında Mete Kalkavan düdük çalacak. Ayrıca Konyalıhakem Deniz Çoban,  Boluspor-Adanaspormaçında görev yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez HakemKurulun’dan yapılan açıklamaya göre PTT 1. Lig’in 10. hafta maçlarını yönetecekhakemler şöyle:  03 Kasım Cumartesi14.00Samsunspor-Karşıyaka: Suat Arslanboğa 19.00 Denizlispor-Torku Konyaspor: MeteKalkavan 19.00 Çaykur Rizespor-Kayseri Erciyesspor: Tolga Özkalfa  04 Kasım Pazar 14.00 Boluspor-Adanaspor:Deniz Çoban 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Şanlı Urfaspor: Volkan Bayarslan19.00 Göztepe-Manisaspor: Abdullah Yılmaz 19.00 Adana Demirspor-MKE Ankaragücü:Mürvet Sezer 19.00 1461 Trabzon-Kartalspor: Koray Gençerler  05 Kasım pazartesi 20.00 Gaziantep BüyükşehirBelediyespor-Bucaspor: Mustafa İlker Coşkun.


Editör: TE Bilişim