Süper Lig temsilcimiz Konyaspor, Bolu kampını sürdürüyor. Kadrosundan önemli isimlerle yollarını ayıracak ve birkaç takviye daha yapacak olan Anadolu Kartalı’nın önümüzdeki sezonda en büyük kozu takım ruhu olacak. Makine gibi işleyen bir sistem inşa etmeye çalışan teknik direktör Aykut Kocaman, kamp boyunca bu hedef için çalışmalarını sürdürecek

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da sezon hazırlıklarına Bolu’da yapılan kampta devam ediyor. Büyük umutlarla sezona hazırlanan Yeşil Beyazlılar’da keyifler yerinde. Yapılacak takviyelerle kadro derinliği kazanması beklenen Anadolu Kartalı’nın en büyük kozu ise takım ruhu olacak. Temsilcimiz sistemi ile fark yaratarak sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

KAMP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Konyaspor, Bolu birinci etap kampının 8.gününde dün sabah salonda ve sahada olmak üzere iki bölümde yaptığı antrenmanla başladı.  Oyuncular antrenmanın ilk bölümde iki gruba ayrılarak salonda kuvvet ve CORE ısınma çalışması yaptı. Saha çalışması çabukluk hareketleri ile başladı. 4’e 2 top kapma çalışmasının ardından dönüşümlü olarak taktik çalışması ve topla oyun oynayan oyuncuların antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Petar Filipovic ve Kadir Kaan Özdemir’in takımla, Amir Hadziahmetovic’in ise takımdan ayrı fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştığı antrenmanda yer almayan Fallou Diagne ve Paolo Hurtado ise Atletik Performans Antrenörü Alper Aşçı yönetiminde çalıştı.  Antrenmanı kampı ziyaret eden Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Kulüp Menajeri Seçkin Özdil ile birlikte izledi.

EN BÜYÜK KOZ SİSTEM

Bolu’da hazırlıklarını sürdüren Konyaspor gelecekten umutlu. Geçen sezon Avrupa şansını 11 maçlık kazanamama serisi ile kaybeden Anadolu Kartalı, bu sezon işi şansa bırakmayacak. Sisteme tam bağlı ve sorunsuz bir kadro kurmaya çalışan teknik direktör Aykut Kocaman, Bolu ve Hollanda kampında yapacağı çalışmalarla makine gibi işleyen bir sistem inşa etmeye çalışacak. 

Bunu başarabilmek için fiziksel kaliteyi artırmaya çalışan teknik ekip şuana kadar gerçekleştirilen çalışmalardan memnun.

KOMBİNE SATIŞLARI UMUT VERİYOR

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan ve taraftarın büyük ilgi gösterdiği sezonluk kombine biletlerin satışına devam ediliyor. Şuana kadar taraftar grupları haricinde 13 bin 328 adet kombine satışı gerçekleştirildi. 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da sezonluk kombine biletlerin satışı sürüyor. Yönetimin aldığı kararla fiyatları bir hayli makul olarak belirlenen biletlere taraftarın ilgisi yoğun. Son gelen bilgilere göre Konyaspor, taraftar grupları haricinde 13 bin 328 kombine satışı gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 bin bilet satışı yapması beklenen taraftar gruplarının da tabloya eklenmesi ile birlikte rakamın 20 binin üstüne çıkması bekleniyor. 

Şuana kadar 5 bin bilet satışı ile en fazla Doğu tribünü ilgi görürken, 2 bin bilet satışı gerçekleştirilen Batı tribünü de beklentilerin üzerinde ilgi gördü. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim