Yeni haftanın ilk gününde deplasmanda Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan ve bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden Konyaspor, puan yada puanlar ile deplasmandan dönmeyi hedefliyor. Konyaspor Basın sözcüsü Ahmet Baydar, yükselişlerine Beşiktaş karşısında da devam edip, iyi bir skor ile deplasmandan döneceklerine inandığını söyledi

Basın Sözcümüz Ahmet Baydar, ligin 32.haftasında deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçında hedeflerinin puan ya da puanlar almak olduğunu ifade ederek, "Son haftalarda yakaladığımız çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyor ama kesinlikle çekinmiyoruz. Kendi oyunumuzu, mücadelemizi ve kazanma arzumuzu sahaya yansıtarak iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Son hafta iç sahada oynadıklarını Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu, ilk 7 içinde sezonu noktalama adına önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını ifade eden Baydar, aynı çıkışı Beşiktaş karşısında da göstermek istediklerini vurguladı. Baydar, "Ligde rahat konumda olan iki takımın mücadelesiydi. Bu tür maçlara konsantre olmak ve istediğiniz oyunu oynamak kolay olmuyor. Bizim hedefimiz sezonu ilk 7-8 takım arasında tamamlamak. Bu doğrultuda kazanmamız gereken bir maç oynadık. Kontrolü elimizde tuttuğumuz mücadeleden 1-0 galip ayrılmasını bildik. Önemli bir galibiyet aldık. Puanımız şu an 41. Geride kalan 3 maçı da en iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonu hedeflediğimiz sıralamada bitirmek istiyoruz" dedi.

PUAN YA DA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Yeni haftanın ilk gününde Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Baydar, puan almak için sahada olacaklarını belirtti. Baydar, ligin 32.haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maçtan puan ya da puanlarla ayrılacaklarına inandığını belirtirken, kulüp tarihimizde bir ilk olan UEFA Kulüp Lisansının alınmasının konu ile ilgili görevlilerimizin gayretleri sonucunda gelen bir başarı olduğunu sözlerine ekledi.

UEFA LİSANSINI TAÇLANDIRMAK İSTERİZ 

Kulübümüzün tarihinde ilk defa UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandığını ve bunun gerçekten büyük bir başarı olduğunu da sözlerine ekleyen Basın Sözcümüz Ahmet Baydar, "Bilindiği gibi UEFA Kulüp Lisansı almak için belirlenen önemli kriterler var. Bu kriterlerin yerine getirilmesi adına ilgili birimlerde çalışan kulüp görevlilerimiz büyük bir gayret gösterdiler. Kriterlerin eksiksiz olması adına ciddi çalışmalar yapıldı. Bunun karşılığı da UEFA Kulüp Lisansı ile alındı. Kendilerine üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Artık Konyaspor aldığı bu belge ile UEFA Kulüpleri arasında. İnşallah bu durumu Avrupa kupalarında da mücadele ederek taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim