Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’dan Uğur Demirok’u kadrosuna katan yeşil beyazlılar, tecrübeli savunmacı ile kısa süre içinde resmi sözleşme imzalayacak. Anadolu Kartalı’nın transferdeki yeni hedefi ise Aatıf Chahechouhe. Fenerbahçeli tecrübeli oyuncu için kolları sıvayan yeşil beyazlılar, transferi sonuçlandırmak için yoğun çaba sarfediyor.

AKSOY: AATIF ÇOK İSTEDİĞİMİZ BİR OYUNCU

Aatıf Chahechouhe iddiasını doğrulayan Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy oyuncu için görüşmelerin devam ettiğini ve kısa süre içinde netleştirmek istediklerini belirtti. Aatıf Chahechouhe’nun Konyaspor’un ihtiyacı olan bir oyuncu olduğunu ifade eden Aksoy, “Aatıf’ı istiyoruz. Farklı bölgelerde yüksek performans göstermesi ve bizim takım yapımıza uygun bir oyuncu olması nedeniyle transferde ısrarcıyız. Hem oyuncu ile hem de kulübü ile görüştük. Kısa süre içinde sonuç almayı umut ediyoruz” dedi.

“RIZA ÇALIMBAY DA İSTİYOR”

Teknik ekibin de Aatıf Chahechouhe’yu çok istediğini belirten Selçuk Aksoy, “Transferi yönetimin planlaması ve teknik ekibin raporları doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Aatıf Chahechouhe transferini teknik direktörümüz Rıza Çalımbay da çok istiyor. Oyuncunun Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Uygun şartlarda kadromuza katmak istiyoruz” diye konuştu.

EN AZ 4 TRANSFER

Savunmaya ve hücuma yönelik olmak üzere 2 orta saha, kanat oyuncusu ve stoper alacaklarını belirten Selçuk Aksoy, “ilk transferimiz Uğur Demirok oldu. Oyuncunun kalitesi, tecrübesi ve maliyeti itibariyle iyi bir transfer olduğunu düşünüyoruz. İçerdeki oyuncuların durumuna göre bir stoper daha alabiliriz. 2 orta saha bir kanat oyuncusu düşüncemiz var. Sol bek kararını da son aşamada vereceğiz” diye konuştu.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim