Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan temsilcimiz Torku Konyaspor'da hazırlıklar yeniden başladı. Son iki maçından istediğini alamayan Kartal, Fenerbahçe'den puan çıkarabilmek için sıkı çalışıyor

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftasında Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor, son iki maçta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. Maçın hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile yeniden başlayan yeşil-beyazlılarda hedef Fenerbahçe deplasmanından puan çıkarmak. Ligin 3. Haftasında Galatasaray'a mağlup olduktan sonraki 5 haftada 13 puan çıkararak bir anda dikkatleri üzerine çeken Konyaspor, son 2 maçtan sadece 1 puan alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Yeşil-Beyazlılar bu karşılaşmayı, çıkış maçı olarak görüyor.

TRAORE MİLLİ TAKIMDA

Öte yandan Torku Konyaspor'un Kardemir Karabükspor'dan kiraladığı tecrübeli futbolcu Abdou Razack Traore, ülkesi Burkina Faso'nun 12 Kasım 2015 Perşembe günü Benin ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Grup eleme maçının kadrosuna davet edildi. Sezon başında Konyaspor'a gelen Traore, Süper Lig'de 8 maçta forma giydi ve 451 dakika sahada kaldı. Golcü oyuncu bu maçlarda 2 de gol atma başarısı gösterdi.

DAVUTOĞLU'NA KUTLAMA

Torku Konyaspor yönetimi 1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkan AK Parti'yi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yayınladığı yazılı açıklama ile tebrik etti. Torku Konyaspor Yönetim Kurulu adına yayınlanan açıklamada, "1 Kasım genel seçimlerinden başarıyla çıkan AK Parti Genel Başkanı, Başbakan ve Konya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Davutoğlu'nu kutluyor; kendisi ile birlikte mecliste Konya'yı temsil edecek toplam 14 milletvekilimize Konya'mıza ve ülkemize hayırlı hizmetler verme yolunda şimdiden başarılar diliyoruz." denildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim