TFF Süper Lig’de 9. Hafta dün oynanan 2 maçla başladı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor ise yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Saat 16.30’da başlayacak karşılaşma Anadolu Kartalı7nın bu sezon oynayacağı en kritik maçı olacak. Kazanmaktan başka çaresi olmayan yeşil beyazlıların, olası bir puan kaybında ise taşlar yerinden oynayabilir.

TEK KURTULUŞ GALİBİYET

Sezona istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Kayserispor sınavı ile adeta kaderini tayin edecek. Bu maçın kazanılması durumunda alt sıralardan bir nebze uzaklaşacak olan Konyaspor’da olası bir kayıpta radikal kararlar gelebilir. Salzburg maçında taraftarın tepkisine maruz kalan Konyaspor yönetimi ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın istifası söz konusu olabilir.

TAKIMDA MORALLER BOZUK

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Salzburg mağlubiyetinin saha dışındaki etkisi bir hayli yıkıcı oldu. Uzun süre sonra Konya Büyükşehir Stadyumu’nda ‘Yönetim İstifa’ sesleri yükselirken, takım içinde de tedirginlik had safhaya yükseldi. Özellikle kulübün eski oyuncuları gidişattan rahatsızlık duyuyor.

REŞİT AKÇAY’IN SON ŞANSI

Yarın oynanacak Kayserispor maçı Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay için de oldukça kritik. Deneyimli teknik adam olası bir mağlubiyette istifa edebilir. Akçay sezona istediği gibi başlangıç yapamamış ve takım içindeki birlikteliği sağlayamamıştı.

Ali Çamdalı’nın kadro dışı bırakılması ve takıma dönmesinin ardından yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir’in istifası süreci Akçay’ı bir hayli yıpratırken, ardı ardına alınan kötü sonuçlar da deneyimli teknik adamın Konya günlerini kısalttı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim