Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktör ayrılığı yaşandı. Yavru Kartal’a en başarılı sezonunu yaşatan ve oynattığı oyun ile beğeni toplayan genç teknik adam Mustafa Alper Avcı yuvadan uçtu. İlk olarak Konya Yenigün Gazetesi’nin duyurduğu ayrılık, kesin olarak gerçekleşti. Alper Avcı, bu sezon 1. Lig’e yükselen Altay ile anlaşma sağladı. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da ise yeni teknik adam çalışmaları bugün itibari ile başlayacak.

EN BAŞARILI SEZONUNU YAŞATTI

Konya Anadolu Selçukspor’da ayrılan ve bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan İzmir temsilcisi Altay ile anlaşan Mustafa Alper Avcı, kısa sürede Konya’da sevilen ve takdir edilen bir isim oldu. Geldiği günden bu yana takım içinde arkadaşlık üst seviyeye çıkarken, gözle görülür bir çıkış da yaşandı. Yavru Kartal’da Alper Avcı teknik direktörlüğünde 2. Lig’de en başarılı sezonunu yaşadı ve Play – Off potasına girmeyi çok az bir farklı kaçırdı. Yeşil beyazlılar, geride bıraktığımız sezonu 55 puan ile 8.sırada tamamladı.

ÇALIŞMALAR BUGÜN BAŞLAYACAK

Yavru Kartal’da Mustafa Alper Avcı’nın ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı ve aynı sistem ile devam edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. A Takım Atiker Konyaspor’da da teknik direktör belirsizliği sürerken, buradaki hocanın belirlenmesinden sonra Konya Anadolu Selçukspor için de çalışmaların başlayacağı gelen bilgiler arasında. Ancak Yavru Kartal’da takıma uygun olan teknik direktör isimler bugün itibari ile belirlenecek. Yapılacak çalışmaların ardından yeşil beyazlı takımın hocası belli olacak.

YURTDIŞINDA OYUNCU İZLEMİŞTİ

Konya Anadolu Selçukspor’dan ayrılan başarılı teknik direktör Mustafa Alper Avcı, geride bırakılan sezondan sonra yurtdışına çıkarak yeşil beyazlı takım için oyuncu izlemiş ve bir takım görüşmeler yapmıştı. Yavru Kartal, yeni teknik direktörün belirlenmesinden sonra bu oyuncuları değerlendirmeye alacak. Hocanın onay verdiği oyuncular takıma kazandırılacak. Yeni teknik direktör ile yeni bir planlama yapılması beklenirken, A Takım Konyaspor’a ve kiralık olarak başka takımlara gidecek olan futbolcular bu planlama sonrası kesinleşecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim