Yeşil-beyazlılar şuana kadar A takımdan 9 oyuncu ile yollarını ayırırken kiralık olarak alt liglerde forma giyen bazı futbolcularla da yollar yavaş yavaş ayrılıyor. 

9 OYUNCU YOLCU

Torku Konyaspor geçen sezon a takımda yer alan 9 oyuncu ile ilk etapta yolları ayırma kararı almıştı. Özgür Özkaya, Fuchs, Mehmet Güven, Hasan Kabze, Elvis Kokalovic, Recep Aydın, Barış Örücü, Djalma Campos ve May Mahlangu ile yollarını ayırma kararı alan yeşil-beyazlılar şuana kadar 5 futbolcuyu transfer etmişti.

OPEROSYON DEVAM EDİYOR

Kadrosundaki sözleşmeli futbolcu sayısı en fazla takımlardan biri olan Torku Konyaspor alt liglere kiralık gönderdiği bazı oyuncularla da yollarını ayıracak. İshak'ı yeniden PTT'ye kiralayacak olan Kartal'ın geçen sezon Adana Demirspor'da forma giyen Abdülkerim Bardakçı'yı da Karabükspor'a verdiği iddia edildi. Anadolu Selçukspor'da kiralık bulunan Ahmet Sabri Fener'in sözleşmesi feshedilirken aynı takımda kiralık bulunan yaklaşık 12 futbolcunun yakın zamanda revize edileceği gelen bilgiler arasında. Bu isimlerden bazıları ile yollar ayrılırken gelecek vadeden oyuncuların yeninden Anadolu'ya kiralanması bekleniyor.

Geçen sezon PTT 1. Lig'de forma giyen Kibong ve Borek ile ilgili kararı ise teknik direktör Aykut Kocaman verecek. Konyaspor'un bu transfer döneminde mevcut takımdan ve alt liglere kiralık verilen oyunculardan yaklaşık 20'nin üstünde futbolcu ile yollarını ayırması bekleniyor. 

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim