Kartal, Elazığ’a yarın gidecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Kere’nin dışında eksik yok

Pazar günü deplasmanda lider Elazığspor’a konuk olacak Konyaspor’da hazırlıklar puan umuduyla sürüyor. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısında 9 maçını iç sahada, 9 maçını da deplasmanda oynayacak. Çarşamba günü sabah salonda ağırlık ve kuvvet, öğleden sonra da Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, dünü tek antrenmanla geçirdi. Konyaspor’un dünkü çalışmasına Milli takımdan dönen Abdülkerim de katıldı. Afrika kupası nedeniyle Ülkesinin Milli takımında yer alan Kere ise Şubat ayı başlarında gelecek. Konyaspor’da hazırlıklar bugün taktik antrenmanıyla tamamlanacak ve takım yarın sabah 9.40 uçağıyla İstanbul’a, oradan 11.50 uçağıyla Elazığ’a uçacaklar ve Akgün otelde kampa girecekler. Konyaspor kafilesi, Pazar günü oynanacak maçın ardından uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek.  
9 MAÇ İÇERİDE, 9 MAÇ DIŞARIDA
Konyaspor, ligin ikinci yarısında 9 maçını iç sahada, 9 maçını da deplasmanda oynayacak. İkinci yarı perdesini, ilk yarıdan kalan Elazığspor ile deplasmanda yapacağı maçla açacak olan Konyaspor, ikinci hafta da Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Kartallar, ikinci yarının 5 ve 6. haftasında ise üst üste Bucaspor ve Sakaryaspor’u konuk edecekler.
Fikistür gereğince, yeşil-beyazlılar zirve takımlarından Elazığspor ile önce deplasmanda, sonra içeride, karşılaşırken, yine zirve takımlarından Kasımpaşa’ya gidecekler ve Çaykur Rizespor ile Akhisar Gençlik’i konuk edecekler. Konyaspor, ikinci yarı perdesini Elazığ maçıyla açacak ve yine iç sahada ki Elazığ maçıyla kapatacak.   İkinci yarının ilk haftasında oynayacağı Elazığspor ve Kasımpaşa deplasmanlarından puanla dönmeyi amaçlayan Konyaspor’da hedef, içi sahada puan kaybetmemek ve deplasman maçlarını da en az kayıpla kapatarak ilk yarıdaki en az yenilen, en az gol yiyen takım ünvanını ikinci yarıda da korumak.
HAKEM MUSTAFA İLKER COŞKUN
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’in 17.haftasında 15 Ocak Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak Elazığspor-Konyaspor karşılaşmasında Mustafa İlker Coşkun düdük çalacağını açıkladı. Coşkun’un yardımcılığını Gökmen Olgaç ve Recep Yıldırım yaparken, maçın dördüncü hakemi Eser Birinci. Bank Asya 1.Lig’de 17.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Giresunspor-Sakaryaspor A.Ş.: Hüseyin Sabancı Göztepe A.Ş.-Kartalspor: Fethi Serkan Koçak Akhisar Belediye Gençlik ve Spor-Ç.Rizespor A.Ş.: Suat Arslanboğa Kayseri Erciyesspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Zafer Demir Boluspor-İstanbul Güngörenspor: Hakan Özkan. Elazığspor-Konyaspor: Mustafa İlker Coşkun Gaziantep B.Ş.Bld. Spor-Karşıyaka: Bülent Birincioğlu Kasımpaşa-Bucaspor: Abdullah Yılmaz Adanaspor A.Ş.-Denizlispor: Mesut Çarık
GENÇLER ÖZEL TÜRMAK’TA
Konyaspor’un genç oyuncuları Ali Dere, Recep Aydın ve Selim Ay ile antrenörlerden Salih Eken, Özel Türmak İ.Ö.Okulu’nda söyleşiye katıldı. 2 A Sınıf öğretmeni Halil Ergün tarafından gerçekleştirilen programda öğrencilerle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan genç futbolcular bol bol imza dağıttı. Özel Türmak İ.Ö.Okulu’nda öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği oyuncular, programı düzenleyen 2 A Sınıf öğretmeni Halil Ergün’e imzaladıkları Konyaspor formasını hediye ederken, program sonunda İlköğretim Müdürü Refik Kavut, İlköğretim Müdür Yardımcısı M. Nuri Özoğlu ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Editör: TE Bilişim