Torku Konyaspor sol bek transferinde seçeneği 3'e düşürdü. İnce eleyip sık dokuyan Kartal bu 3 oyuncudan birini almayı planlarken acele davranmayacak. Geçtiğimiz günlerde Benjamin Fuchs ile birlikte imza atılacağı konuşulan Tavşanlı Linyitspor'dan Sakıp Aytaç transferini ertelemişti. Yeşil beyazlılar Sakıp Aytaç ile birlikte Elazığspor'dan Özgür Özkaya ve Boluspor'dan Hakan Arslan'dan birine önümüzdeki günlerde imza attıracak. Ancak teknik ekip için 3 oyuncuda da soru işeretleri bulunuyor. Mesut Bakkal 3 isimden hiç birine onay vermezken daha iyi bir sol bek bulunmaması durumunda transferin gerçekleşeceği bildirildi. Bir diğer seçenek ise Ergün Teber. Mesut Bakkal'ın oyunculardan birini net olarak istememesi durumunda Ergün Teber ile yola devam kararı alınacak. 

ERGÜN TEBER PUSUDA BEKLİYOR

Torku Konyaspor'da geçen sezon ortaya koyduğu performansla tartışmaların odağında yer alan Ergün Teber sol bek için pusuda bekliyor. Sezon bitiminde kendisinden takım bulması istenen ve sözleşme yenilenmeyeceği söylenen Ergün için rüzgar tersine döndü. Sol bek arayışlarında istediği düzeyde isimlerle anlaşma sağlayamayan Konyaspor'da hesaplara Ergün yeniden dahil edildi. Teknik ekip sol bek transferinde ismi geçen oyuncuları beğenmezken "Eğer bulamıyorsanız Ergün kalsın" görüşü öne çıktı. Kartal son ana kadar yerli bir sol bek için bekleyecek. Ancak kaliteli bir oyuncu bulunmazsa transfer komitesi ya Sakıp-Hakan-Özgür üçlüsünden birisini alacak ya da Ergün ile devam kararı verilecek.

SOL BEKE ALTTAN TAKVİYE!

Torku Konyaspor sol bek arayışlarına bir yandan devam ederken bir yandan da farklı planları devreye sokmaya hazırlanıyor. Mehmet Uslu ile devam kararı alan ve Ergün'ü kadroda düşünmeyen yönetim bir de transfer yapacak. Alternatifli bir kadro kurmaya çalışan Kartal bir seçenek olarak da Anadolu'nun gençlerine yönelmeyi planlıyor. Sol bek bolluğu yaşayan Anadolu'da oynayan Abdülkerim Bardakçı, Muhammet Yürükuslu ve Mehmet Abdullah Çoban arasından bir seçim yapacak olan yeşil-beyazları genç oyunculardan birisin kampa davet edecek. Abdülkerim hem stoper hem de sol bek oynayabilmesin nedeniyle bir adım öne çıkarken konu ile ilgili son kararı teknik direktör Mesut Bakkal verecek.

FAHRİ ALTINOK

Editör: TE Bilişim