TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Pazar günü oynanacak Denizlispor maçının hazırlıkları sürüyor. Sezona 2 maçta 4 puan ile başlayan Anadolu Kartalı, bu maçtan alacağı sonuçla adeta yönünü tayin edecek. Alınacak olası bir galibiyet milli araya büyük bir moralle girmesini sağlarken, yenilgi ihtimali ise yükselen morallere darbe olacak

TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, sezonun 4. Haftasında Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Oynadığı 2 maçtan 4 puan çıkarmayı başaran Anadolu Kartalı’nın bu kritik maçı Yeşil Beyazlılar’ın yönünü tayin edecek. Deplasmandan alınacak 3 puan milli araya Konyaspor’un büyük bir moralle girmesini sağlayıp umutlandırırken, olası mağlubiyet ise Beşiktaş galibiyetinin moralini yerle bir edecek.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

4 Ekim Pazar günü 4.hafta maçında deplasmanda Y. Denizlispor ile karşılaşacak İttifak holding Konyaspor, dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda tedavisine ülkesinde devam eden Marin Anicic ile tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdüren Alper Uludağ yer almadı. İki gruba ayrılan oyuncular, salonda yapılan ısınma ve kuvvet çalışmasının ardından sahada pas ve topla oyun ile sürdürdükleri antrenmanı koşu çalışması ile tamamladı.

DENİZLİ’NİN GÖZÜ KONYASPOR’DA

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 4. haftasında 4 Ekim Pazar günü sahasında İttifak Holding Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-siyahlı futbolcular, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Çalışmaya koşuyla başlayan futbolcular, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi.

Ayak bileğinde bağ yaralanması bulunan ve tedavisi devam eden Fede Varela ise fizyoterapistler eşliğinde koşu yaptı.

RAKİP KÖTÜ BAŞLADI

Konyaspor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor oynadığı 3 maçta lige iyi bir başlangıç yapamadı. İlk hafta maçında Göztepe’ye farklı mağlup olan Ege ekibi, daha sonra Trabzonspor ile berabere kalmıştı. Yeşil Siyahlılar geçen hafta ise Antalyaspor’a deplasmana mağlup oldu.

1 puanı bulunan Denizli temsilcisi geçen sezonla birlikte oynadığı son 11 maçta sadece 5 puan toplayabildi. İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda Konyaspor deplasmanda kazanırken, Konya’da oynanan mücadele ise berabere tamamlanmıştı.

KARTAL MORALİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezonun ilk haftasını BAY geçen Konyaspor ise, lige Gençlerbirliği beraberliği ile başlamıştı. Geçen hafta Beşiktaş’ı farklı mağlup eden Anadolu Kartalı, büyük moral kazandı. Yeşil Beyazlılar Ege’de bu moralini daha da yükseltmeyi umuyor.

Olası bir galibiyet Konyaspor’u milli ara öncesi iyice umutlandıracak. Sezona 2 maçta 4 puanla başlayan teknik heyet ise milli araya kayıpsız girmenin peşinde. Takımın fizik gücünü lige verilecek milli arada yükseltmeyi planlayan İsmail Kartal, 7 puanla araya girilmesi durumunda üst sıralar için mücadele verme adına önemli bir adım atacaklarına inanıyor.

MAÇIN HAKEMİ GÖÇEK

Yukatel Denizlispor ile Konyaspor’un karşı karşıya geleceği müsabakanın hakemi belli oldu. 4 Ekim’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçı Hüseyin Göçek yönetecek.
Yukatel Denizlispor, 4 Ekim Pazar günü, Süper Lig’in 4.haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı’nda, saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını, Bahattin Duran, Kemal Mavi ve Murat Erdoğan üstlenecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim