Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki merkez binasında gerçekleştirilen 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu fikstür çekimini ve taraftarların kombine kartlara olan ilgisini değerlendirdi.

Açıklamasına 'Öncelikle yeni sezonun Atiker Konyaspor camiamız başta olmak üzere profesyonel ve amatör bütün liglerde mücadele eden kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum' sözleriyle başlayan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde en azından yeşil sahalardaki mücadelenin teknik heyetler, futbolcular, taraftarlar ve spor basını için centilmence geçmesini diliyorum. İlk karşılaşmamızı kardeş kulüplerimizden biri olan Ç.Rizespor A.Ş. ile deplasmanda oynayacağız. Daha sonra evimizde Beşiktaş, ardından Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu sezonun ilk yarısında kendi saha ve seyircimizin önünde 8, deplasmanda ise 9 maç oynayacağız. Üç kulvarda mücadele edeceğimiz zorluk derecesi yüksek bir sezon bizleri bekliyor. Ancak teknik kadromuza, futbolcularımıza ve taraftarımıza güvenimiz sonsuz. Birlik beraberlik içinde ve tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi inançlı ve iradeli bir futbol ortaya koyarak sezonu ilk 6 içinde bitirmeyi arzu ediyoruz" görüşlerine yer verdi.

Taraftarlarımızın kombine kart satışlarına gösterdiği yoğun talebi de değerlendiren Basın Sözcüsü Ahmet Baydar"Kombine satışlarında gelinen noktadan son derece memnunuz. Hedeflediğimiz barajı çoktan aşmış durumdayız. Taraftarların kombinelere gösterdiği büyük ilgi teknik heyetimizi ve futbolcularımızı da son derece olumlu etkilemiş durumda. Hepsi bir an önce liglerin başlaması için sabırsızlanıyorlar. Bizler de yönetim kurulu olarak onlara ve ortaya koyacakları mücadeleye sonuna kadar güveniyoruz. Bir kez daha bütün kulüplere 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim