Yeşil-beyazlıların ilk galibiyeti almak için vereceği mücadelenin başlama saati 20.15

Spor Toto Süper Lig'de 4. Hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Temsilcimiz Torku Konyaspor ise bugün deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Sezona kötü bir başlangıç yapan Kartal'ın ilk galibiyetini almak için vereceği mücadeleninin başlama saati 20.15. Osmanlı Stadı'nda oynanacak maçı Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını İzmir'den Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler yaparken, maçın dördüncü hakemi Şırnak'tan Hüseyin Çiftsüren. Çağatay Şahan son olarak Konyaspor'un geçen sezon Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 0-0 berabere biten Gençlerbirliği maçını yönetmişti.

KARTAL GALİBİYET İÇİN SAHADA

Bugün Osmanlıspor deplasmanına çıkacak olan Torku Konyaspor'da tek hedef galibiyet. Lige kötü bir başlangıç yapan Torku Konyaspor Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarından berabere ayrıldıktan sonra Galatasaray'a farklı mağlup olmuştu. Çışıka geçmek isteyen yeşil-beyazlılar ligin yeni takımı Osmanlıspor'u mağlup ederek galibiyet serisi başlatmak istiyor. 

OSMANLISPOR İYİ BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında bugün Torku Konyaspor'u konuk edecek Osmanlıspor, sahadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İlk üç haftada Kayserispor ve Medicana Sivasspor ile son dakikalarda yediği gollerle 1-1 berabere kalan, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken Osmanlıspor, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Ligde 5 puanla 9. sırada yer alan ve mağlubiyet yüzü görmeyen 6 takım arasında bulunan başkent temsilcisi, Torku Konyaspor'u seyircisinin de desteğiyle yenerek, çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

RANGELOV DÖNÜYOR

Geçen sezonun son maçında Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Torku Konyaspor'un Bulgar gölcüsü Dimitar Rangelov cezasını tamamladı. Osmanlıspor maçında forma giymesi beklenen yıldız oyuncu geçen sezonun ikinci yarısında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim