Yapılan idman önce kurban kesilerek, dua edildi. Açılışa Konyaspor yönetimi tam kadro katılırken, yeni teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, dün yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Anadolu Kartalı’nın yaptığı antrenman öncesi kurban kesildi ve dualar edildi. Yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü yaptığı açıklamalarda Eto’o’nun izinli olduğunu belirtirken, yeni sezonun bütün camiaya hayırlı olmasını diledi.

4-5 OYUNCU ALACAĞIZ

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2018-2019 sezonunun ilk idmanın konuştu. Çalımbay, takıma takviye yapacaklarını belirterek, “Her şeyden önce hem bizim için hem Konyaspor için yeni sezon hayırlı olsun. Büyük bir kulübe geldiğimizi biliyoruz. Son sezonlara baktığımızda Konyaspor büyük bir yükseliş içinde. Biz de bunu bilerek geldik. Şu an burada mükemmel bir ortam var. Yönetimle ve takımımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Tek düşüncemiz takımımızı iyi bir yere getirmek. Geçen sezon yaşanan sıkıntıları kesinlikle yaşatmamak. Şu an için güzel bir kadromuz var. Tabi takviye yapmamız gereken bölgeler de var. 4-5 oyuncu transfer ederek transferi kapatmak istiyoruz. Onu bir an önce bitirmek için yönetimimiz ile çalışıyoruz. Kısa sürede transferleri yaptığımız takdirde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

UĞUR’LA HERHANGİ BİR SIKINTI YOK

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Demirok transferi hakkında da konuştu. Çalımbay, “Uğur Demirok beni tanıdığım ve Trabzonspor’da beraber çalıştığımız bir arkadaşımız. O yüzden ben buraya çok faydalı olacağına inanıyorum. İlk transferimiz. Tanıdığımız bir arkadaşımızın burada olmasından dolayı çok memnunum. Ömer Ali ile geçen sezon tartışmışlardı. Ama onlar maçın içinde olan şeyler. Şimdi burada aralarında herhangi bir sorun yok. Benim futbol oynadığım dönemde Rıdvan ile aynı evde kalıyorduk ama saha içinde tartıştığımız zamanalar oluyordu. Ama bu tür şeyler sadece saha içinde kalır. Şu an bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.

SIKINTI YAŞAMAYACAĞIZ

Geçtiğimiz yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmayacağını ve yeni sezonun güzel geçeceğini ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay, “Geçen sezon yaşanan sıkıntıları yaşamamak için elimizden geleni yapacağız. Bunu sadece biz yapmayacağız. Burada en büyük gücün taraftar olacağına inanıyorum. Son senelerde mükemmeller. Yönetimimiz çok iyi. Daha önce de yönetim de bulunmuş arkadaşlarımız var. Burada bir bütün olursak yeniden iki sene önceki durumlara geleceğimize inanıyorum. Sadece takviyelerimizi bir an önce yapmamız gerekiyor. Onları da hemen yaparsak isteğimiz yerlere geleceğiz” şeklinde görüş bildirdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim