Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor, Pazar günü deplasmanda Adanaspor'u mağlup ederek 4 maç aranın ardından galibiyet ile tanıştı. Bu süreçte sıkıntılı günler geçiren Yeşil beyazlı camia 3 puanının gelmesiyle rahat bir nefes aldı

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda Jonsson'un attığı gol ile maçtan galip ayrılan Anadolu Kartalı, puanını 32'ye yükselterek 7.sırada haftayı tamamladı. Ligin ikinci yarında iç sahada sadece Çaykur Rizespor'u mağlup eden ve bu maçın ardından oynadığı futbolla güven vermeyen Atiker Konyaspor, sıkıntılı süreci atlatmış oldu. Konyaspor, önümüzdeki hafta itibari ile zorlu bir fikstür sürecine daha girecek.

4 MAÇ ARADAN SONRA KAZANDI

Temsilcimiz Atiker Konyaspor, Adanaspor galibiyeti ile ligde 4 maç aradan sonra galip geldi. Son olarak iç sahada Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Yeşil beyazlı bu maçın ardından 3 puana hasret kalmıştı. Ligin 19.haftasında Beşiktaş'a konuk olan Konyaspor bu maçtan 5-1'lik skor ile mağlup ayrılmış, bir sonraki hafta iç sahada 9 kişi kalan rakibi Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Atiker Konyaspor, ligin 21.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu ve bir sonraki hafta iç sahada Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

3 PUAN RAHATLATTI

Konyaspor ligin ikinci yarısının başlamasının ardından oynamadığı maçlarda beklenen sonuçları bir türlü alamadı. 17.hafta maçında Galatasaray'a yenilen Yeşil beyazlılar sadece Rizespor ve Adanaspor maçlarını kazanabildi. Konyaspor bu süreçte birçok sorun yaşamasına rağmen, Trabzonspor maçında oynadığı oyun ile umut vermişti. Son olarak deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Atiker Konyaspor, bu maçı kazanarak rahat bir nefes aldı. Konyaspor, aldığı galibiyetle rakibini de düşme potasında zor bir sürece soktu.

4 HAFTALIK ZORLU FİKSTÜR

Konyaspor, Adanaspor maçında üç puan alması ile rahatladı ancak Kartal'ı önümüzdeki 4 haftada zorlu bir fikstür bekliyor. Ligin 24.hafta maçında lig ikincisi Medipol Başakşehir'i konuk edecek olan Atiker Konyaspor, bir sonraki hafta Spor Toto Süper Lig'in güçlü takımlarından Fenerbahçe'ye konuk olacak. Yeşil beyazlı kulüp bu haftanın ardından son dönemde zor zamanlarda geçiren ancak bu hafta evinde Gaziantepspor'u mağlup eden Bursaspor ile iç sahada karşılaşacak. Konyaspor bir sonraki hafta rakibi deplasmanda Kasımpaşa olacak. Anadolu Kartalı bu süreçte Sivasspor ile kendi evinde kupa maçına çıkacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim