Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’a milli ara ilaç gibi geldi. Üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Anadolu Kartalı, milli arada toparlanarak kalan zorlu maçlarda çıkış yakalamak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, 12. Hafta oynayacağı Beşiktaş maçına büyük önem veriyor. Konyaspor alacağı bir galibiyet ile hem yeniden çıkışa geçecek hem de büyük özgüven kazanacak.

MİLLİ ARAYI BOŞ GEÇMEDİ

İttifak Holding Konyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Cumartesi günü Adanaspor’u özel maçta Kayacık Tesisleri’nde konuk etti. Anadolu Kartalı’nın yedek ve genç ağırlıklı bir kadro ile çıktığı karşılaşma 1-1 sona erdi

Cumartesi günü Saat 15:00’da başlayan ve Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, yöneticiler ve misafirlerimizin de takip ettiği maça, Yeşil Beyazlılar Ertuğrul, Savaş Polat, Ali Turan, Selim Ay, Alper Uludağ, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Amir Hadziahmetovic, Ali Yaşar, Mücahit Can Akçay ve Riad Bajic onbiriyle başladı. Anadolu Kartalı ilk yarıyı 12. dakikada Riad Bajic’in golüyle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Alper Uludağ (Dk.46 Ali Karakaya), Mücahit Can Akçay (Dk.70 Paolo Hurtado), Volkan Fındıklı (Dk.78 Şener Kaya) değişikliklerinin yapıldığı İttifak Holding Konyaspor 63.dakikada Eren Keleş’in golüne engel olamadı ve kalan dakikalarda da sonuç değişmeyince mücadele 1-1 berabere sona erdi.

Teknik heyet özellikle yedek ve genç oyuncuların son durumunu görme adına verimli bir karşılaşma olduğunu düşünürken, maçın ardından takıma 2 gün izin verildi. Konyaspor 12. Haftada iç sahada oynanacak olan Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

6 KRİTİK MAÇ

Konyaspor hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçı ile birlikte kritik bir seriye giriyor. İlk yarıda kalan 6 maçta zorlu rakiplerle karşılaşacak olan Anadolu Kartalı’nda kritik viraj Beşiktaş ile başlayacak. Çaykur Rizespor ve Gazişehir maçları ile nispeten dişine göre rakiplerle karşılaşacak olan Yeşil Beyazlılar, son 3 maçta ise Başakşehir, Trabzon ve Alanyaspor ile karşılaşacak.

Konyaspor bu zorlu maç serisini en az hasarla atlatmaya çalışacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim