Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kamp ile devam ediyor. Uzun bir devre arası kampı sürdüren Anadolu Kartalı dün TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar rakibini Ömer Ali’nin ikinci yarıda attığı gol ile 1-0 mağlup etti. Maçı kazanan Anadolu Kartalı karşılaşmanın son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan Hurtado’yu kaybetti.

ZUTA 11’DE BAŞLADI

Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig temsilcisi İstanbulspor'u 1-0 yendi.  İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde sürdüren Atiker Konyaspor, kamp yaptığı otelin sahasında oynanan karşılaşmaya, Serkan Kırıntılı, Opanasenko, Diagne, Filipovic, Zuta, Volkan Fındıklı, Jevtovic, Milosevic, Ömer Ali Şahiner, Traore ve Jahovic 11'i ile çıktı. 

İstanbulspor ise Muhammed Alperen Uysal, Wellington, Onur Ergün, Etoga, Onur Ural, Eslem Öztürk, Cajic, Ali Dere, Abdullah Balikuv, Halil Çolak ve Görkem Güven 11'i ile sahada yer aldı. 

Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, Ömer Ali Şahiner'in 49. dakikada attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

AYKUT KOCAMAN BÜTÜN İSİMLERİ DENEDİ

İstanbulspor ile oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktörü Aykut Kocaman yaptığı değişikliklerle bütün oyuncuların son durumuna baktı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Anadolu Kartalı’nda Zuta, Filipovic, Traore ve Jahovic’in yerine Hurtado, Ali Turan, Yatabare, Ferhat oyuna girdi.

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde ise Milosevic, Opanasenko, Diagne, Ömer Ali Şahiner, Hurtado oyundan çıkarken Mücahit Can Akçay, Fofana, Skubic, Erdon Daci, Jonsson karşılaşmaya dahil oldu. 

HURTADO SAKATLANDI

Konyaspor’un iyi geçen devre arası hazırlık kampının en üzücü gelişmesi ise maçın son bölümünde yaşandı. Atiker Konyaspor’un sezon başından beri başı sakatlıklarla beladan kurtulmayan Hurtado maçın son bölümünde sakatlanarak oyundan çıktı. Maç sonu açıklamalarda bulunan teknik direktör Aykut Kocaman Hurtado’nun durumunun ciddi olduğunu açıkladı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim