TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. İlk yarıyı sıkıntılı bir şekilde geçiren Anadolu Kartalı, devre arasında yapacağı takviyelerle ligdeki sorunlu konumundan kurtulmayı ve ilk yarıda hayal kırıklığına uğrattığı taraftarını heyecanlandırmayı planlıyor. Bu amaç doğrultusunda ilk takviyeyi gol bölgesine yapan Yeşil Beyazlılar, Brezilyalı golcü Thuram’ı kadrosuna katmıştı. Gözler şimdi de kanat transferine çevrildi.

TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK BİR İSİM

Aykut Kocaman’ın her iki kanatta da oynayabilecek bir ismin kadroya katılmasını istemesinin ardından harekete geçen Yeşil Beyazlılar, taraftarı heyecanlandıracak ve oyun stili itibari ile saha içinde farklılık oluşturabilecek bir ismi gündemine aldı. Oyuncu ve kulübü ile görüşmeler sürerken, kulübüne resmi teklif yapıldı. Anlaşma sağlanması durumunda oyuncu kısa süre içinde Konya’ya getirecek.

Oyuncunun sözleşmesinde Konyaspor’un elini güçlendiren şartların olduğu, bu nedenle transferin gerçekleşebileceği gelen bilgiler arasında.

KANATTAN SONRA 3. BÖLGE

Konyaspor’da kanat transferinin gerçekleşmesi durumunda transfer için yeni planlama yapılacak. Teknik heyet ve yönetim kampın ardından takımın son halini değerlendirecek ve üçüncü transferin hangi bölgeye yapılacağı belirlenecek. Ferhat’ın sakatlığı nedeniyle sol bek transferi ihtimali konuşulurken, Riad Bajic’in durumuna göre yeni bir santrfor ya da 8 numara için karar verilecek.

GİDECEK OYUNCULARDA SON HAMLELER

Konyaspor’u transferde sınırlayan bir diğer konu ise takımdan ayrılması istenen oyuncuların durumu. Anadolu Kartalı Fallou Diagne ile sözleşme feshi için anlaşma sağlarken, Opanasenko’nun ise eski takımı Zorya ile masada olduğu gelen bilgiler arasında.

Geçen sezon devre arasında kadroya katılan ve sezon başında kendisinden takım bulması istenen Leonard Zuta için ise herhangi bir teklif yok.

ZORLU SERİ BAŞLIYOR

Konyaspor ikinci yarının ilk haftasında deplesmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar düşme hattındaki direk rakiplerinden Ankaragücü maçının ardından iç sahada Galatasaray ile karşılaşacak. Ardından sırasıyla deplasmanda Antalyaspor, iç sahada Denizlispor ve Göztepe ile mücadele edecek olan Yeşil Beyazlılar, bu maçlarda adeta kaderini belirleyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim