Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. İlk resmi transferini Riad Bajic’i kadrosuna katarak gerçekleştiren Anadolu Kartalı, golcü problemini bu şekilde çözmüştü. Verim alınamayan önemli oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanan Yeşil Beyazlılar’da şimdiki hedef, eksik bölgelere etkili isimlerin kazandırılması. Bu doğrultuda kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren Konyaspor, ilk hedefi olan Aatıf Chahechouhe transferinden istediği sonuç alınamadı. 

AATIF YÜKSEK ÜCRET İSTEDİ

Uzun süredir deneyimli oyuncu Aatıf Chahechouhe ile masada olan Konyaspor’un, kısa süre içinde bu transferi bitirmesi bekleniyordu. Ancak görüşmeler istenildiği şekilde ilerlemedi ve Aatıf transferi askıya alındı. Oyuncunun istediği yıllık ücreti ve sözleşme uzunluğunu yüksek bulan Konyaspor yönetimi, alternatif isimlere yöneldi. 

Aatıf Chahechouhe’nun yıllık 1.2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme istediği öğrenilirken, Konyaspor’un bu şartları kabul edilemez bulduğu, bazı Süper Lig takımlarının Aatıf’ın şartlarını kabul etmeye istekli olduğu için transferin olumsuz sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğu gelen bilgiler arasında. 

SKOR KATKISI YÜKSEK KANAT İSTENİYOR

Aatıf Chahechouhe transferinin olumsuz sonuçlanmak üzere oluşu, Fofana ve Traore gibi isimlerin takımdan ayrılması nedeniyle Konyaspor kanat transferi çalışmalarını hızlandırdı. Alternatif isimlere yönelen Anadolu Kartalı’nın gelir gelmez katkı verecek skorer birkaç kanat oyuncusu ile temasta olduğu öğrenildi. 

Transferin kısa süre içinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

SOL BEK VE STOPER…

Savunmaya da takviye yapacak olan Konyaspor’un bir yandan da sol bek ve stoper arayışları sürüyor. Yabancı bir stoper ile görüşmeleri sürdüren Anadolu Kartalı, sol bek için İsmail Köybaşı ile ilgileniyor. Zuta ile yolları ayırmaya hazırlanan Yeşil-Beyazlılar’da İsmail Köybaşı’nın yerli alternatifi de hazır.

SPOR SERVİSİ