Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma hakem Ali Palabıyık tarafından yönetilecek. Son 2 maçında istediğini alamayan Kartal'da hedef en kötü ihtimalle 1 puan

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor bugün Fenerbahçe karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacak. 11. Haftanın son gününde Şükrü Saraçoğlu deplasmanına çıkacak olan yeşil-beyazlıların bu zorlu maçı saat 17.00'de başlayacak. Maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ankara'dan Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan yaparken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Serkan Ok.

EN SON İNE FENERBAHÇE MAÇI

Torku Konyaspor'un bugünkü zorlu maçını yönetecek olan hakem Ali Palabıyık Konyaspor'un en son geçen sezon evinde oynadığı ve 1-1 beraberlikle tamamlanan Fenerbahçe maçında düdük çalmıştı. Bu maçta Fenerbahçe'nin golünde Egemen'in Ali Turan'a bariz faulünü görmeyen Palabıyık, Konyaspor taraftarının büyük tepkisini toplamıştı.

EN KÖTÜ 1 PUAN

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'da bugün oynanacak Fenerbahçe maçında hedef en kötü 1 puan koparmak. 5 maçta 13 puan çıkardıktan sonra oynadığı son iki maçtan istediğini alamayan Kartal, Fenerbahçe deplasmanından en kötü 1 puan çıkararak morallenmek istiyor. Kartal ligde 16 puanla 6. Sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE AVRUPA YORGUNU

Torku Konyaspor'un bugünkü rakibi Fenerbahçe ligde 21 puanla 3. sırada bulunuyor.  Geçen hafta Osmanlıspor'u 1-0 ile geçen sarı-lacivertliler hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Ajax ile karşılaşmış ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.

SPOR SERVİSİ  

Editör: TE Bilişim