Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da Antalya kampı bütün hızı ile sürüyor. Tarihinin en uzun devre arası kamplarından birini gerçekleştiren Anadolu Kartalı bu hummalı çalışmasının karşılığını ligde almak istiyor. Gelecek hafta Pazar günü deplasmanda Erzurumspor ile ikinci yarı defterini açacak olan yeşil beyazlılar Aykut Kocaman’ın oyun anlayışına uyum sağlamış ve fizik olarak kuvvetlenmiş olarak görücüye çıkacak. 

KEYİFLER YERİNDE

25 puanla ilk yarıyı tamamlayan Atiker Konyaspor 3 Ocak’tan itibaren ikinci yarı hazırlıklarına başlamıştı. Gelecek hafta Pazar günü oynanacak Erzurumspor maçına kadar Antalya’da kalacak olan takımda keyifler yerinde. Teknik heyet ve yönetim çalışmalardan memnun olurken, oyuncuların ise teknik heyetin çalışma anlayışına uyum sağlaması yüzleri güldürdü.

TARAFTAR İPLE ÇEKİYOR

Devre arası transfer döneminde sadece Zuta’yı kadrosuna katan Konyaspor’da ikinci yarıda en büyük değişiklik taktik uyum ve fiziksel kalite olacak. Devre arası çalışmalarının ardından takımın yaşayacağı değişimi büyük bir merakla bekleyen taraftarlar, Erzurumspor maçını iple çekiyor. 

İLK 3 MAÇ BELİRLEYİCİ OLACAK

İkinci yarıyı büyük bir umutla bekleyen Atiker Konyaspor oynanacak ilk 3 maça kilitlendi. Deplasmanda Erzurumspor maçı ile ikinci yarıyı açacak olan Anadolu Kartalı, içerde Antalyaspor ile karşılaştıktan sonra Bursa deplasmanına çıkacak. 

Sezon başında bu 3 maçtan 5 puanla ayrılan yeşil beyazlılar bu seviyenin üzerine çıkmaya çalışacak. İlk yarıda oynanan maçlarda Konyaspor, Erzurumspor’u 3-2 ile geçerken, Antalyaspor ile 3-3, Bursaspor ile de 1-1 berabere kalmıştı. 

DURAN TOPLAR ARTIK SİLAH

Atiker Konyaspor’un sezon başında oynadığı maçlara duran toplar damga vurmuştu. İlk 3 maçta kalesinde 6 gol gören Konyaspor, bu gollerin büyük bölümünü duran toplardan yemişti. İkinci yarıda ilk değişecek tablonun bu olması bekleniyor. 

Devre arası çalışmaları sırasında teknik heyetin takımı duran toplar konusunda çalıştırdığı bilinirken, Konyaspor’un ikinci yarıda duran toplardan en az gol yiyen ve en fazla gol atan takımlardan biri olması bekleniyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim