Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Torku Konyaspor, spor camiasının gündemine oturdu. Onurlu mücadelesi otoriteler tarafından takdirle karşılanan Kartal, ulusal gazete ve televizyonların yanı sıra sosyal medyada da gündemin ilk sırasındaydı

 

Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı Torje'nin golü ile mağlup etmeyi başaran Torku Konyaspor, spor camiasının gündemine oturdu. Bütün ulusal gazete ve televizyonlarda Konyaspor'dan övgü ile bahsedilirken, Konyaspor'un bu galibiyet ile Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışının dışına itmesi sosyal medyada büyük yankı buldu.

TORJE: GOL OLACAĞINI TAHMİN EDEMEDİM

Beşiktaş karşısında Torku Konyaspor'a galibiyeti getiren golü kaydeden Rumen oyuncu Gabriel Andrei Torje, hafta boyunca Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını iyi mücadele edip, savaşarak önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Atığı golle gündeme oturan Gabriel Andrei Torje, "Güçlü bir ekiple mücadele ettik. Savaştık ve bulduğumuz golle kazanmasını bildik. Golde hiç kimse gibi bende gol olacağını tahmin etmedim. Orta yaptım. Top rüzgarında etkisiyle ağlarla buluştu. Ama güzel ve özel bir gol oldu. Bu benim aynı zamanda kornerden attığım ilk gol. İnanılmaz bir gol oldu. Önemi bir gallibiyet aldık. Herkesi kutluyorum. 44 puanla ligde yedinciliğe yükseldik. Bu durumumuzu kalan haftalarda da korumak için mücadele vereceğiz" dedi.

ŞAN'IN HEDEFİ 50 PUAN

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise,"Konyaspor olarak sezon başında kendimize 50 puan hedefi koymuştuk. O hedefe yaklaştığımız için bu alınan galibiyet her şeyden önce takımımız adına sevindirici bir sonuç.  Puanımız 44 oldu. Yedinci sıraya yükseldik. Şimdi önümüzde iki maç var. Bu maçları da iyi sonuçlarla kapatarak sezonu en iyi yerde tamamlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı

ALİ TURAN: İYİ MÜCADELE ETTİK

Torku Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Ali Turan da, yaptığı değerlendirmede, ""Şampiyonluk adaylarından birine karşı oynadık. Bizimde amacımız bir basamak daha yukarı nasıl çıkarız onun mücadelesini veriyorduk. Beşiktaş karşısında takım olarak gerçekten iyi mücadele ettik. Yedinci sıraya yükseldik. İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetle kapatarak sezonu ilk 7 takım arasında bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim