Hafta içi oynanan Gençlerbirli karşılaşmasından sonra gözünü Beşiktaş'a çeviren Kartal, yarın yapacağı antrenmanın ardından Ankara'ya geçecek. Yeşil-beyazlılarda tek hedef puan ya da puanlar

Haftayı Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyet ile geride bırakan Konyaspor, yarın zorlu Beşiktaş deplasmanına çıkıyor. 7 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Mersin ve Galatasaray deplasmanlarında aldığı mağlubiyetler ile moral bozan yeşil-beyazlılar, hafta içinde aldığı Gençlerbirliği galibiyetinin morali ile Beşiktaş karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Yarın Ankara Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak olan bu kritik karşılaşma öncesi çalışmalarına devam eden temsilcimiz, yarın yapacağı son çalışmanın ardından Ankara'ya geçecek ve karşılaşmayı beklemeye başlayacak.

KARTAL PUAN İLE AYRILMAK İSTİYOR

Yarın şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında puan yada puanlar ile ayrılmak isteyen Konyaspor, yoluna devam etmek istyor. Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyet ile tekrar moral toplayan ve kendine gelen yeşil-beyazlı temsilcimiz, bir taraftan kayıpsız bir şekilde yoluna devam etmenin hesaplarını yaparken, diğer taraftan da sezonun ilk yarısında elinden kaçırdığı rakibinden rövanşı almak istiyor. 

EKSİK İSİMLER GERİ GELDİ

Temsilcimiz için bir hayli kritik olan Beşiktaş karşılaşmasında temsilcimizde eksik isimler geri dönüyor. Geçen hafta kart cezaları nedeni ile forma giyemeyen Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özer, yarın oynanacak olan zorlu karşılaşmada Aykut Kocaman'ın forma vermesi durumunda sahada olabilecek. Diğer taraftan sakatlıkları bulunan Marica, karşılaşmada yer almazken, yine sakatlığı nedeni ile takımdan uzak kalan Mario Felgueiras ise takımla antrenmanlara başlamış durumda.

VUKOVİÇ DÖNÜYOR

Sakatlığı nedeni ile uzun süredir yeşil-beyazlı formadan uzak kalan ve yokluğunda defans hattından sıkıntı yaşayan Konyaspor, Vukoviç'e kovuşuyor. Son karşılamalarda forma giyemeyen deneyimli oyuncu, takım ile antrenmanlara başlamış durumda. Yarın oynanacak olan kritik karşımla öncesi forma giyebilecek duruma gelen deneyimli stoper, teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans vermesi durumunda ilk 11'de yerini alacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim