Türkiye Basketbol Ligi’nde yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz Konyaspor Basketbol, sezonun 7.hafta maçında yarın lig lideri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak. Dev Kartal, bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor

Türkiye Basketbol Ligi’ne 7.hafta heyecanı bugün başlıyor. Temsilcimiz Konyaspor Basketbol, bu hafta ligin zirvesinde yer alan ve ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Petkim Spor karşısında alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak. Hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan yeşil beyazlı takım zorlu mücadeleye kilitlenmiş durumda. Dev Kartal, bu maçtan da galibiyetle ayrılıp çıkışını devam ettirmek istiyor. Öte yandan Konyaspor Basketbol’da son haftalarda performansı ile dikkat çeken William Goodwin, teknik heyeti ve yönetimi de memnun etti. Amerikalı oyuncunun performansını artırarak katkı sağlaması bekleniyor.

YEŞİL BEYAZLI TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Ligde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Konyaspor Basketbol’da Balıkesir karşılaşmasının hazırlıkları bugün tamamlanacak. Yeşil beyazlı takım yaptığı antrenmanın ardından maçın oynanacağı şehre gidecek. Oldukça moralli olan Dev Kartal, son maçından yenilgi ile ayrılan rakibini yenerek puanını eşitlemek ve zirveye yaklaşmak istiyor. Temsilcimizin rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediye, ligde oynadığı maçlarda 5 galibiyet 1 yenilgi aldı. Zirvedeki yerini korumak isteyen Balıkesir temsilcisi son maçında Petkim Spor’a mağlup oldu. 

GOODWİN YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Konyaspor Basketbol’un oynadığı son maçlarda performansını yükselten Amerikalı oyuncu William Goodwin alınan galibiyetlerde önemli bir yere sahip oldu. Ligin ilk haftalarında bekleneni veremeyen 1994 doğumlu oyuncu, son iki maçta adeta şaha kalktı. Goodwin özellikle Yalova Spor maçında savunmadaki etkili oyunu ile taraftarın da beğenisini topladı. Amerikalı, son maçında 25 dakika görev alırken, 6 savunma ribaundu ile bu bölgede takımına önemli bir katkı sağladı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim