TorkuKonyaspor, bugün kendisi gibi ligde çıkış arayan Denizlispor ile deplasmanındakarşı karşıya gelecek. Maç internet üzerinden izlenebilecek. Denizli Atatürkstadyumunda ki maç saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada, Mete Kalkavan düdükçalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Esat Sancaktar yaparken,maçın dördüncü hakemi Bayram Başkan. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez HakemKurulu tarafından Denizlispor maçında görevlendirilen Mete Kalkavan, TorkuKonyaspor’un bu sezon ilk karşılaşmasına çıkacak. Kalkavan son olarak,Kartal’ın 10 Aralık 2011 tarihinde deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Adanaspormaçında düdük çalmıştı.Torku Konyaspor, Perşembe sabah yapılan taktikantrenmanından sonra Denizli’ye giderek kampa girdi. Tüm oyuncuların katıldığıson antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. 

Denizlispormaçının hazırlıklarındı dün orada gerçekleştiren yeşil-beyazlı takımınkadrosunda 18 futbolcu yer aldı.. Sarı kart cezalısı Erdal, kupa maçında daistenileni veremeyen Ali Zeytuni ve sakatlıktan yeni çıkan ve takımla birlikteçalışmalara başlayan Erkan Sekman kafilede yer almadı.  Torku Konyaspor’da Şenol ve Sinan 3’er sarıkartla oynayacak. Bu futbolcular bir maçta daha kart görmeleri halinde birsonraki karşılaşmada forma giyemeyecekler. Neca, Erdinç, Ömer Ali ve Bilal’ınise 2’şer sarı kartı var.  Kartallar,bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Kaya- Tolga, Ali Turan, Selim,Bilal Aziz- Şenol, İshak- Ömer Ali, Neca, Ali Dere- Sinan.

Konyaspor PTT 1.Lig'in 10.haftasında deplasmanda konukolacağı Denizlispor ile bugüne kadar 18 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlıtemsilcimiz, evsahibi takım ile oynadığı 6 maçı kazanırken, 7 maçtan mağlupayrıldı, 5 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlı Konyaspor rakipkaleye 29 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü. İki takım arasında geçtiğimizsezon oynanan karşılaşmaları Konyaspor deplasmanda 2-1, iç sahada ise 1-0'lıkskorlarla kazanmasını bilmişti.

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, bugünoynanacak  Denizlispor maçına iyihazırlandıklarını belirterek, “Sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.Denizlispor maçının iki takım içinde kolay olmayacağına dikkat çeken HüsnüÖzkara, “Rizespor maçında iyi oynadık, ancak futbol şansı bizden yana değildi.Önemli pozisyonlar da bulduk, ama bunları golle sonuçlandıramadık. Bugün bumaça kazanmak için çıkacağız. Kazanmaktan da başka bir düşüncemiz yok. Ben bunoktada oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum ve onların Rize maçını telafiedecekleri noktasında eminim. Biz her geçen hafta iyi oynayan bir takımız, bunuherkes gördü. Burda da iyi oynayarak kazanmak için elimizden gelen gayretigöstereceğiz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim