Spor Toto Süper Lig'de yarın temsilcimiz Torku Konyaspor'u konuk edecek olan Bursaspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunun yanı sıra yaşanan iç problemler Konyaspor'u avantajlı kılıyor. Kartal son haftalarda kazanamasa da sıkıntılı Bursa'yı seyircisiz maçta mağlup ederek morallenmek istiyor
Spor Toto Süper Lig'in 26. Haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'u maç öncesinde rakibinin bulunduğu sıkıntılı durum bir hayli umutlandırıyor. Taraftarlarının sebep olduğu saha olayları nedeniyle maçı seyircisiz oynayacak olan Bursaspor'da geçen haftaki Kayserispor yenilgisi sonrasında yaşanan olaylar kaos ortamı oluşturmuş durumda. Kulüp başkanı Erkan Körüstan ile taraftarlar arasında yaşananlardan sonra Bursaspor'da gündemi Konyspor maçından daha çok bu olaylar oluşturuyor.
SAKATLAR CAN SIKIYOR
Yarın temsilcimiz Torku Konyaspor'u ağırlayacak olan Bursaspor'da can sıkan bir başka konuda sakat ve cezalı oyuncular. Sercan Yıldırım, Serdar Aziz, Basser ve Ethem Ercan Pürgil'in sakatlıkları devam ederken Şamil ise sarı kart cezalısı olması nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Bütün bu gelişmelerle birlikte son haftalarda kazanmakta güçlük çeken Torku Konyaspor'un maça iyi konsantre olması durumunda rahat kazanabileceği iddia ediliyor.
İLK YARIDA ELİNDEN KAÇIRMIŞTI
Torku Konyaspor ile Bursasopr arasında ilk yarıda oynana karşılaşma misafir takım Bursaspor lehine 1-0 sonuçlanmıştı. Maçı baştan sona üstün götüren temsilcimiz Torku Konyaspor son dakikalarda galibiyeti ararken geride az adamla yakalanmış ve kontrataktan yediği gol ile mağlup olmuştu. Konyaspor hem sıkıntılı süreçten çıkmak hem de ilk yarıdaki maçın intikamını almak için kazanmak istiyor.
GALATASARAY MAÇI CUMARTESİ
Türkiye Futbol Federasyonu 27. Ve 28. hafta oynanacak Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarının programını açıkladı. Bursaspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonraki hafta da evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Torku Konyaspor'un maç saati 29 Mart Cumartesi günü saat 19.00 olarak belirlendi. 28. Haftada oynanacak Antalyaspor maçı tarihi ise 5 Nisan. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak maçın başlama saati 16.00.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim