TFF Süper Lig’de ikinci yarı heyecanı temsilcimiz Konyaspor’un maçı ile başlıyor. Anadolu Kartalı bugün oynanacak kritik maçta deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele, Eryaman Stadyumu’nda oynanacak.

TFF Süper Lig’de ikinci yarı bugün başlıyor. Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ikinci yarını açılış maçında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak ve hakem Alper Ulusoy tarafından yönetilecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Samet Çavuş yapacak. Yalçın Taşkınfurat da müsabakanın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini Tugay Kaan Numanoğlu yaparken, AVAR’’da ise Oğuzhan Uğurlu yer alacak.

HEYECAN DORUKTA

Konyaspor’un bugün oynayacağı Ankaragücü maçı tarihi maçlardan biri olacak. 15 puan ile ilk yarıyı 15. Sırada tamamlayan ve düşme hattında yer alan Konyaspor, düşme hattındaki direk rakiplerinden Ankargücü’ne konuk olacak. Konyaspor, kazanması durumunda üzerindeki korkunç baskıyı bir nebze hafifletirken, olası bir mağlubiyette ise Yeşil Beyazlılar düşme korkusunu ensesinde hissedecek.

Anadolu Kartalı zorlu maçı kazanarak ikinci yarıya iyi bir giriş yapmanın hesaplarını yapıyor.

RAKİBİN KAYBEDECEK BİR ŞEYİ YOK

Sezonun ilk yarısını 12 puan ile düşme hattında tamamlayan rakip Ankaragücü ise, Konyaspor maçını bir şans olarak görüyor. Ankara temsilcisi Konyaspor’u mağlup ederek ligde kalma adına dev bir adım atmayı amaçlıyor.

Transfer tahtası kapalı olan ve önemli oyuncularından yoksun bir şekilde maça çıkacak olan Başkent temsilcisinin en büyük kozu taraftarı olacak.

GÖZLER AYKUT KOCAMAN’DA

İttifak Holding Konyaspor’da bugün oynanacak kritik maçta gözler teknik direktör Aykut Kocaman’da olacak. Sezonun ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve henüz sadece 1 isimle kadrosunu takviye edebilen deneyimli teknik adamın Ankaragücü maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu oldu.

Aykut Kocaman daha önce yaptığı açıklamalarda en büyük transferlerinin takım bütünlüğünü yeniden kazanmak olduğunu, takımın da bu izlenimi verdiği söylemişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim