Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma, Konya Büyükşehir Arena'da oynanacak ve Mete Kalkavan tarafından yönetilecek.

Spor Toto Süper Lig'de 30. Hafta dün oynanan karşılaşma ile başladı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor ise bugün evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'da oynanacak karşılaşma hakem Mete Kalkavan tarafından yönetilecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Süleyman Özay yaparken, maçın dördüncü hakemi Murat Özcan.

KARTAL ÇIKIŞ ARIYOR

Fenerbahçe ve Bursaspor galibiyetlerinden sonra ligde ve kupada istediği sonuçları alamayan Atiker Konyaspor, son olarak Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Yeniden çıkışa geçmek isteyen yeşil beyazlılar, Alanyaspor'u mağlup ederek bu amacını gerçekleştirmek istiyor. 

KASIMPAŞA ÖNCESİ MORAL

Öte yandan Alanyaspor maçı kupada Kasımpaşa ile tarihinin en önemli maçına çıkacak olan Konyaspor için moral açısından da önem taşıyor. Yeşil beyazlılar ligde oynayacakları Alanyaspor ve Kayserispor maçlarını kazanarak Kasımpaşa karşısına moralli çıkmak istiyor.

YARALI ALANYA TOPARLANMAK İSTİYOR

Anadolu Kartalı'nın bugünkü rakibi Alanyaspor ise temsilcimizi yenerek toparlanmak istiyor. Deplasmandaki Gaziantepspor galibiyeti ile ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyen Alanyaspor, daha sonra oynadığı Osmanlıspor ve Kayserispor'a mağlup olmuştu. 34. Puanla 14. sırada yer alan Akdeniz temsilcisi, Konyaspor'a karşı büyük bir mücadele verecek.

İLK MAÇ OLAYLI GEÇMİŞTİ

Konyaspor ile Atiker Konyaspor Süper Lig tarihinde ikinci kez karşılaşacak. İlk yarıda Alanya'da oynanan maç Konyaspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlanmış ve maç önü ve sonunda büyük tartışmalar yaşanmıştı. Maç başında Konyasporlu taraftarlar ile Alanyasporlu futbolseverler arasında gerginlikler yaşanırken maça da hakem damga vurmuştu. Hakem Ali Palabıyık gol sevinci nedeniyle Bajic'e kırmızı kart göstermiş ve bu konu uzun süre tartışılmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim