Selim ve Ali Turan'ın cezalı olmasına Vukovic'in sakatlığı da eklenince de Konyaspor'un defansı adeta çöktü. Salı günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi sıkıntı büyük

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan ve iyi oyununa rağmen 1-0 kaybeden Torku Konyaspor'da gözler Salı günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçına çevrildi. Galatasaray maçından sonra ara verilmeden Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlandı. İlk yarıda rakibine deplasmanda 5-0  mağlup olan Kartal, maça iyi hazırlanarak rakibinden rövanşı almaya çalışacak.

KARTAL'IN DEFANSI ÇÖKTÜ    

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına dün başlayan olan Torku Konayspor'da 3 oyuncu kart cezalısı durumunda. Galatasaray maçında Torku Konyaspor'da üç oyuncu, gördükleri sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştü.

Müsabakanın 24. dakikasında Ali Turan, 43. dakikasında Kenar Özer, 65 .dakikada ise Selim Ay hakem Barış Şimşek'ten gördükleri sarı kartlar nedeniyle cezalı oldu. Bu oyuncular, ligde Salı günü Gençlerbirliği ile yapılacak müsabakada oynama şansını yitirdi

ELDE VAR KOKALOVİC

Torku Konyaspor'da stoper oynayan Selim ve Ali Turan'ın aynı anda sarı kart cezalısı durumuna düşmesi Konyaspor teknik heyetini sıkıntıya soktu. Bu tabloya Vukovic'in sakatlığı da eklenince Konyaspor'da defans alarmı verildi. Cezası nedeniyle Galatasaray maçının kadrosunda yer almayan Kokalovic Kartal'da oynayabilecek tek isim gibi görünüyor. Vukovic'in sakatlığının geçmemesi durumunda ise ikinci stoper olarak tek alternatif bu sezon fazla forma şansı bulamayan Volkan Fındıklı.

GÖZLER VUKOVİC'E ÇEVRİLDİ

Torku Konyaspor'da iki stoperin aynı anda sarı kart cezalısı durumuna düşmesi gözleri sakatlığı nedeniyle Galatasaray karşısında oynayamayan Vukovic'e çevirdi. Başarılı stoperin Gençlerbirliği karşısında oynayıp oynamayacağı ise bugün belli olacak. Sağlık heyetinin vereceği rapor doğrultusunda Vukovic'in durumu netleşecek.

VOLKAN FINDIKLI'YA HAZIR OL EMRİ

Vukovic'in sakatlığının geçmemesi ve Gençlerbirliği maçında oynamaması durumunda Konyaspor'da Kokalovic'in yanında kimin oynayacağı merak konusu oldu. Böyle bir durumda Aykut Kocaman'ın elinde tek alternatif olarak Volkan Fındıklı kalıyor. Sezon başında Anadolu Selçukspor'dan Konyaspor'a çıkarılan genç stopere Aykut Kocaman'ın hazır ol emri verdiği gelen bilgiler arasında. Volkan Fındıklı bu sezon 4 maçta sonradan oyuna dahil oldu ve sadece 16 dakika forma giydi. Türkiye Kupası'nda ise 7 maçta oynayan Volkan 316 dakika sahada kaldı.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim