Kaptan Ali Çamdalı’nın sözleşmesi feshedilerek yollar ayrılırken, farklı bir ismin daha önümüzdeki günlerde gönderileceği öğrenildi

TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da ligdeki başarısızlığın ardından değişim başladı. Devre arasında yapılması planlanan operasyonun ilk adımları atılırken, Kaptan Ali Çamdalı’nın sözleşmesi karşılıklı feshedilerek yollar ayrıldı. Önümüzdeki günlerde bir yabancı oyuncu ile daha yolların ayrılması gündemde.

KOCAMAN İŞARETİNİ VERMİŞTİ

Ali Çamdalı ve yabancı bir oyuncunun takımdan gönderilmesi sonrası Aykut Kocaman’ın dün yaptığı açıklamalar akla geldi. Yapılacak operasyonun sinyallerini veren Kocaman, “Yol haritamız hazır. Burada ayrıntılara giremem. Fırsat olursa daha sonra ayrıntıları konuşuruz. Ama bunlar bugünün konusu değil. Esas olan farkına varmak ve eyleme geçmek. Uzun zamandır farkında olduğum ama biraz çeşitli nedenlerden dolayı ertelediğim kararları hayata geçirmek zorundayım. Bunlar bir anda köklü bir değişiklik yaratacak mı? Onu bilemiyorum ama bir şekilde dönüşümün başlangıcı olacak” demişti.

KOCAMAN İSTEDİ

Aykut Kocaman’ın kötü gidişe önlem olarak aldığı Ali Çamdalı kararı şaşkınlıkla karşılandı. Bu sezon çok fazla süre almayan deneyimli oyuncu geçen sezon devre arasında Aykut Kocaman’ın isteği ile takıma katılmıştı. Deneyimli teknik adam Ali Çamdalı’nın takım üzerinde olumlu etki yapacağını ve saha içinde antrenör oyuncu gibi görevlendirileceğini ifade etmişti.

Ali Çamdalı’nın sezon sonunda biten sözleşmesi ise Aykut Kocaman’ın isteği ile yenilenmişti.

SORUN NE?

Ali Çamdalı’nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Aykut Kocaman’ın uzun süredir farkında olduğunu ve çeşitli sebeplerle ertelediğini söylediği sorunlar merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde Kocaman’ın detaylı açıklama yapması bekleniyor.

BİR İSİM DAHA YOLDA

Öte yandan Konyaspor’daki değişim Ali Çamdalı ile sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki günlerde yabancı bir oyuncu ile daha yolların ayrılması bekleniyor. Devre arasında ise en az 4 oyuncu ile kadro takviye edilecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim