TFF Süper Lig’de 6. Hafta başladı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor yarın sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor. Lige istediği gibi başlayamayan ve saha dışı bir çok problemle uğraşan Yeşil Beyazlılar, Akhisarspor’u ağırlayacak. Zorlu maç saat 14.00’te başlarken maçı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıkların,Baki Tuncay Akkın ve Erdinç Sezertam yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Emre Malok.

KAZANMAK TEK ÇARE

Konyaspor’un yarın Akhisarspor karşısında kazanmaktan başka çaresi yok. Anadolu Kartalı içinde bulunduğu sıkıntılı atmosferden kurtulabilmek için Akhisarspor’u yenmek zorunda. İlk 5 maçta sadece 1 galibiyet alan ve Avrupa Ligi’ne de mağlubiyetle başlayan Konyaspor’un, yönetim ve takım içinde de sorunlar yaşadığı biliniyor.

KAYBEDİLMESİ DURUMUNDA İSTİFA BEKLENİYOR

Konyaspor’un olası bir puan kaybında ise teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın istifası öngörülüyor. Deneyimli teknik adam geçen haftaki Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada kulübe faydalı olamayacağını düşündüğü anda görevi bırakacağını ifade etmişti.

ESKİYE DÖNÜŞ SİNYALİ

Bu sezon Mustafa Reşit Akçay ile oyun formatında değişikliğe giden Konyaspor istediği verimliliği sağlayamamıştı. Mevcut oyuncular ve takıma yeni katılanlar yeni oyun sistemine uyum sağlayamazken Konyaspor’un yarın sahaya geçen sezonlarda olduğu gibi daha kompakt ve kontrollü bir oyun anlayışı ile çıkması bekleniyor. 

 OKAN BURUK’UN KOZU MARVİN EMNES

Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor'da Hollandalı 29 yaşındaki golcü oyuncu Marvin Emnes’e, Teknik Direktör Okan Buruk tarafından Konyaspor maçında forma vermesi bekleniyor. Tam kadro Konya deplasmanına gelen yeşil-siyahlılarda son günlerde idmanlarda oldukça hırsı görünen Hollandalı 29 yaşındaki golcü oyuncu Marvin Emnes, Teknik Direktör Okan Buruk’tan Konya maçında forma vermesini bekliyor. Paulo Henrique ile Konyaspor maçına başlaması beklenen Teknik Direktör Okan Buruk ise karşılaşmanın ikinci devresinde Marvin Emnes’e forma vermesi bekleniyor. Akhisarspor ligin 5 haftalık periyotunda 10 puan toplayarak 6’ncı sırada yer almıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim