Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor 27 Ocak Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı. Verimli geçen Antalya kampının ardından verilen iki günlük aradan sonra çalışmalara başlayan Konyaspor'da futbolcuların moral ve motivasyon seviyesinin üst seviyede olması camiayı memnun etti. İkinci yarının ilk maçında ligin zirvesinde bulunan güçlü rakibini yenmek isteyen Konyaspor'a gözler tamamen bu maça çevrilmiş durumda.

KANARYA YARALI

Sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen ve 8 puan farkla zirvede bulunan Fenerbahçe ikinci yarı öncesi zor günler geçiriyor. Sezonun ilk yarısında 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 41 puanda tamamlayan Fenerbahçe şampiyonluk havasına şimdiden girmişti. Ancak Yargıtay'ın mahkemenin şike kararlarını onaması ile birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tekrar hapse girecek olması kaosu da beraberinde getirmişti. Fenerbahçe'nin bu krizden sonra ikinci yarı nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

KARTAL İRTİFA KAZANIYOR

Torku Konyaspor'da ise Fenerbahçe'nin aksına maç öncesinde hava gayet olumlu. İlk yarının son iki maçında aldığı başarılı sonuçlarla birlikte devre arasına oldukça moralli giren Kartal, devre arası transferleri ile de bir hayli güçlendi. Verim alamadığı oyuncuları ile yollarını ayıran Konyaspor'da Hleb ve Vukovic transferi takımdaki olumlu havayı daha da yükseltti. Rakip Fenerbahçe çalkantılı süreçten geçerken Kartal İstanbul'a rahat gidecek.

KARTAL 2. GALİBİYET PEŞİNDE

Ligin açılış maçında gelecek hafta tekrar karşılaşacağı güçlü rakibi Fenerbahçe'yi efsanevi bir geri dönüşle mağlup etmeyi başaran Konyaspor ilk maçta yaptığı bu sürprizi bir kez daha tekrarlamayı planlıyor. Hatırlanacağı gibi Konyaspor ligin açılış maçında evinde Konyaspor'u ağırlamış ve 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 çevirmeyi bilmişti. Bu destansı galibiyet hafızalardan silinmeden Konyaspor bir sürpriz daha yaparak gündeme oturmayı planlıyor. Konyaspor zor günler geçiren güçlü rakibine bir darbe daha vurmanın planlarını yapıyor.

EKSİKLERİN YERİ DOLU

Torku Konyaspor'da Fenerbahçe maçında 3 futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Ali Turan'ın yanı sıra Mehmet Güven ve Erdinç Yavuz Fenerbahçe karşısında sahadaki yerini alamayacak. Ancak Kartal'ın yeni transferleri eksikleri aratmayacak gibi görünüyor. Hafif sakatlığı bulunan Vukovic oynarsa Erdinç'in yerine forma giyerken Hleb Mehmet Güven'in yerine sahada olacak. Ali Turan'ın sakatlığında ise sol bekte Tolga görev yapacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim