Teknik heyetin isteği ile takımdaki önemli oyuncuları ile yolları ayırması beklenen Konyaspor’da, kadro şekillenmeye başladı. Bajic’i kadrosuna katan ve sol bek Alper Uludağ ile görüşen Anadolu Kartalı, Traore ve Fofana’nın ardından, Jahovic’i de gönderiyor. Adies Jahovic Yeni Malatya ile masada

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da transfer hareketliliği sürüyor. Eski golcüsü Bajic’i kiralayarak transfer sezonunu açan Konyaspor, yeni isimleri kadrosuna katma peşinde. Ayrıca teknik heyetin isteği ile bazı önemli oyuncuları ile yolları ayırmayı planlayan yeşil beyazlılarda, sözleşmesi sona eren isimlerin dışında gidecek ilk isim Adis Jahovic olarak öne çıktı. 

BAJİC’İN ARDINDAN ALPER ULUDAĞ

Konyaspor transfer sezonunu Bajic ile açmıştı. Anadolu Kartalı’nın transfer listesinde olan bir diğer ismin son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen Alper Uludağ olduğu ortaya çıktı. İsmail Köybaşı ile görüşen Konyaspor yönetimi oyuncu ile mesafe kat edemeyince alternatiflere yönelmişti. Alper ile görüşmelerin olumlu devam ettiği kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılacağı öğrenildi. 

FOFANA’DAN SONDA ŞİMDİ DE JAHOVİC

Konyaspor’da transfer edilecek isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerde de gelişmeler yaşanıyor. Sezonun tamamlanmasının ardından Aykut Kocaman’ın isteği ile önemli oyuncuları ile yolları ayırmayı kararlaştıran Konyaspor’da Traore ve Fofana ile sözleşme yenilenmemişti. Traore Süper Lig ekipleri ile görüşmelerini sürdürürken, Fofana ise Evkur Yeni Malatyaspor’a imza attı. 

Yeni Malatyaspor’un şimdiki hedefi ise Adis Jahovic.

KONYASPOR GÖRÜŞME İZNİ VERDİ

Konyaspor’un satış listesine koyduğu Adis Jahovic’e Evkur Yeni Malatyaspor talip oldu. Konyaspor oyuncu ile Malatyaspor’un görüşme iznini verirken tarafların anlaşması durumunda Adis için iki kulüp pazarlık masasına oturacak. 

Süreç olumlu sonuçlanırsa Fofana’nın ardından Adis Jahovic de Yeni Malatyaspor forması giyecek. 

SIRA YATABARE’DE

Konyaspor’un göndermeyi planladığı bir başka isim de Yatabare. Tecrübeli santrfor için Sivasspor’un ilgisinin olduğu biliniyor. Ancak deneyimli santrfor için bonservis ödemek istemeyen Sivasspor, Konyaspor’un oyuncu ile yollarını ayırmasını bekliyor. 

Önümüzdeki günlerde Yatabare konusunda gelişmelerin olması bekleniyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim