Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, Avrupa Ligi maçlarının da başlaması ile birlikte yoğun bir tempo geçirecek. 22 gün içinde 6 maça çıkacak olan Anadolu Kartalı, bu karşılaşmalarda iyi sonuçlar ile ayrılmak istiyor. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, iç sahada oynanacak olan Alanyaspor maçını kazanmak, aynı zaman Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.

‘KATKI SAĞLAYACAK OYUNCULAR TRANSFER ETTİK’

Konyaspor’un yeni sezon kadrosunun geçen seneye göre daha derin olduğunu belirten Ahmet Baydar, her oyuncunun verimli olacağını söyleyerek, “Milli maç arasının ardından Alanyaspor karşılaşmasıyla yoğun bir maç trafiğine giriyoruz. Önümüzdeki süreçte Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde 22 günde 6 karşılaşmaya çıkacağız. Geçtiğimiz sezon üç kulvarda mücadele ederken kadro derinliğiyle ilgili bazı sorunlar yaşamıştık. Bu sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için mücadele ettiğimiz her kategoride takımımıza katkı sağlayacak önemli futbolcular transfer ettik. Sayın hocamız Mustafa Reşit Akçay hangi müsabakada kime forma şansı verirse versin futbolcularımız bu görevi layıkıyla yerine getireceklerdir” ifadelerini kullandı.

 ‘İSTEDİĞİMİZ SONUÇLA 

AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUZ’

İç sahada oynanacak olan Süper Lig 4.hafta maçından galibiyet ile ayrılmak istediklerini ifade eden Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar, “6 maçlık periyodun ilk ayağında Alanyaspor ile karşılaşacağız. Geçtiğimiz sene özellikle ikinci yarıdaki performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çeken bir ekip Alanyaspor. Önemli futbolculara sahipler. Ancak sezon başından bu yana gelecek için umut vadeden bir görüntü içinde olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Rakibimize saygı duymakla birlikte kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu sezon oynadığımız tüm karşılaşmalarda olduğu gibi Alanyaspor maçında da ayağı yere sağlam basan, güçlü, iradeli ve kalite seviyesi yüksek bir mücadele ile sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.

 ‘EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ’

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar açıklamasında UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları Marsilya maçına ilişkin olarak ise, “Cumartesi akşamı taraftarımızdan yoksun olarak çıkacağımız Süper Lig karşılaşmasından sonra UEFA Avrupa Ligi’nde dünya futbolunun önemli takımlarından biri olan Marsilya ile deplasmanda karşılaşacağız. O müsabakada da aynı performansı sergileyerek önce ülkemizi sonra şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bize inananları mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim