Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Konya temsilcileri 2. hafta karşılaşmalarına çıkıyor. 2. Lig 5. Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyesi, Bil Koleji Sümerspor, Anka Gençlik ve Konya Pema Koleji, yarın ligdeki ikinci karşılaşmaları için mücadelelerini verecek. 9 takımın bulunduğu grupta 4 Konya temsilcisi, 3 Mersin temsilcisi ve 2 de Hatay temsilcisi bulunuyor. Her hafta 1 takımın BAY geçtiği grupta bu haftayı Konya temsilcilerinden Ereğli Belediyespor maç oynamadan geçecek.

KONYA EKİPLERİ KARŞI KARŞIYA

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde 2 Konya temsilcisi Ereğli Atatürk Salonu’nda karşı karşıya gelecek.  Ereğli Bil Koleji Sümerspor ile Anka Gençlik yarın saat 15.00’da karşı karşıya gelecek. İlk hafta Antakya Belediyespor’a 3-1 mağlup olan Bil Koleji Sümerspor, galibiyet ararken, Anka Gençlik ise ilk hafta sahasında karşılaştığı Tarsus Belediyespor’a 3-0’lık skorla boyun eğmişti. 2 galibiyeti bulunmayan Konya temsilcilerinin karşılaştığı hafta da bir Konya temsilcisi ilk galibiyetini elde edecek.

PEMA KOLEJİ MERSİN DEPLASMANINDA

Voleybol 2. Ligi’nde bir diğer Konya ekibi Pema Koleji, ligdeki ilk galibiyetini almanın peşinde. İlk hafta Ereğli Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Pema Koleji bu hafta ise deplasmanda Mersin BŞB ile karşılaşacak, yarın saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma Toroslar Salonu’nda oynanacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim