Konyaspor ile geçen sezon önemli başarılara imza attıklarını belirten Jonsson, “Büyük bir kulübe geldim. Önemli başarılar elde ettik. Sonrasında bazı dalgalanmalar oldu. Ama yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Geçen yıldan birçok önemli oyuncu takımdan ayrıldı ve yerlerini dolduramadık. Çok iyi bir antrenörümüz vardı ancak takımdan ayrıldı. Bundan sonra bizim için her maç final. Özellikle iç sahada oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli” dedi.

Kendi performansı hakkında da konuşan Jonsson, “Geçen sezonun büyük bölümünde forma şansı buldum. Çok çalışarak bölgemde oynayan en iyi oyuncularda biri olduğumu antrenörümüze gösterdim. Sonrasında yeni transferler yapıldı ve teknik direktör değişikliğine gidildi. Yine çok çalışarak eski formumu yakalamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de futbol oynamayı sevdiğini belirten Jonsson, “Şu an Türkiye’de olmak güzel, burada kalmak istiyorum. Türkiye’yi çok seviyorum. Burada futbol oynamak güzel. Lig zorlu ancak bu benim için sorun değil. Futbol kariyerime Türkiye ya da Almanya’da devam edebilirim. Şu an Danimarka’ya dönmek gibi bir düşüncem yok. Futbola Danimarka’da başladım oraya mutlaka bir gün döneceğim ama bu kısa bir süre içinde zor gözüküyor” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim