Jahovic, “Beş haftadır gol yememek çok önemli. bunun en büyük faktörlerinden biri yeni hocamız. Onun takıma vermiş olduğu getirdiği yeni enerji ve özellikle defanstaki taktiksel anlayışıyla birlikte gol yememek birçok defa bize galibiyeti getirdi, en azından yenilmemiş olduk. Bugün de üç puan çok önemliydi bizimi için. Düşme potasından çıkmış bulunuyoruz ama işimiz daha henüz bitmedi. Hala önümüzde bizi bekleyen önemli maçlar var bu maçlar güzel sonuçlar almak zorundayız.

KALECİNİN HAMLESİNİ BEKLEDİM

Önemli olan golün güzelliğinden öte Konyaspor’un başarısı. Ben de Konyaspor’un bir oyuncusuyum. Attığım gole yıldız bir oyuncunun atabileceği gol gözüyle bakmıyorum. Önemli olan burada takımımızın başarısı takım arkadaşlarımızla birlikte. Gole de gelecek olursak 1-0 her zaman riskli bir sonuçtur ikinci golü bulmak zorundaydık. İlk seferde topa vurabilirdim ama kaleciye baktığımda doğru pozisyondaydı ama kalecinin hamlesini bekledim ve daha sonrasında golümü de atmış oldum.

ONLARIN BÜYÜK ETKİSİ VAR

Ne diyebilirim ki bugün taraftarımız harikuladeydiler. Hepsi gelip bizi desteklediler burada üç puana çok ihtiyacımız vardı bizi yalnız bırakmadılar onların büyük etkisi var. Ümit ediyorum ki önümüzdeki müsabakalarımızda da bizleri yalnız bırakmazlar ve desteklerler” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim