Takım olarak sezona iyi başlamak istediklerini söyleyen Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Mehmet Güney, "İyi bir hazırlık döneminin ardından lige iyi başlangıç yapacağımıza inanıyoruz"dedi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un  ilk hafta maçında evinde Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor,günde yaptığı iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cenk Özcan gözetiminde yapılan antrenmanlarda oyunculara Kahramanmaraşspor maçına ilişkin taktik çalışması yaptırıldı. Cumartesi günü başlayacak yeni sezon öncesi Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Mehmet Güney, kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile açıklamalarda bulundu. Güney, yeni sezona galibiyet ile başlamak istediklerini söyledi. 

MORALLİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un ilk hafta karşılaşmasını evlerinde oynamanın avantajını kullanmak istediklerini  söyleyen Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Mehmet Güney,Kahramanmaraşspor karşısında alacakları üç puan ile sezona moralli başlamak istediklerini belirtti.

SORUNU KISA ZAMANDA AŞACAĞIZ 

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Mehmet Güney, "Kadromuzda her ne kadar tecrübeli isimler olsa da genel yapımız genç ve daha çok tecrübe kazanacak isimlerden oluşuyor.  Ağırlıklı olarak genç bir kadromuz var. İçeride bulanan tecrübeli ağabeylerin yönlendirmesi ve onların tecrübeleri ile bu sorunu kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum.  Biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncularımızın Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor müsabakasında ellerinden geleni yapacaklarını biliyoruz" dedi. 

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI  

Teknik Direktör Cenk Özcan ve futbolculara güvendiklerini söyleyen Güney, "Yönetim kurulu olarak sezon hazırlıkları kapsamında gereken tüm fedakarlıkları yaparak arzu edilen kadronun kurulması anlamında yoğun çalışmalar yürüttük. Şimdi maç haftası geldi ve Konyalı futbolseverlerden taraftarlarımızdan Cumartesi günü oynanacak müsabakada yanımızda olmalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim